Medo je napisao/la:No isto tako Ogi, dopusti da izrazim svoje nezadovoljstvo nekim aktualnim stvarima na ovom forumu. Ova tema nosi naslov "Vegani prikrivaju istinu". Ne bi li bilo primjerenije nazvati ju "
Neki vegani prikrivaju istinu"? Pa nećemo valjda generalizirati?

U pravu si, mislio sam da se to podrazumjeva, dodao sam 'neki'
Medo je napisao/la:Također, naslov podforuma: Veganstvo je opasno po zdravlje!

I to odmah na vrhu!
Ne znam misliš li tu figurativno ili doslovno, no netko će to protumačiti doslovno, dakle šalje se kriva poruka. Kao osoba koja zastupa veganstvo osjećam se dužnim uložiti prosvjed protiv ovakve neistine! To što je jedan segment veganstva problematičan i čije rješenje nije do kraja definirano ne može nikako značiti da je veganstvo opasno samo po sebi!
Taj zakljucak sam donio na temelju iskustva vegana koja sam citao na mrezi, mog osobnog iskustva i mase strucnih clanaka i studija
Ali u pravu si, znak jednakosti nije primjeren jer u teoriji veganska prehrana moze biti zdrava
Naslov 'Veganstvo moze biti opasno po zdravlje' ostavlja dojam da se radi samo o iznimnim slucajevima
Moj prijedlog je 'Veganstvo - opasnost za zdravlje' njime je dovoljno naglasena ozbiljnost problematike a nema znaka jednakosti
Medo je napisao/la:A da si i mislio doslovno, i - ponavljam: uza svo razumijevanje za nevolje koje si imao, mislim da ne možeš svoje osobno iskustvo uzimati kao nužno mjerodavno za sve i očekivati da svi briju na taj način.
Zdravstveni problemi se razvijaju nevjerojatno sporo i potpuno neprimjetno
Covjek se suzivi sa tim problemima i jednostavno misli da je to on
Govorimo o vremenu od 5, 10, 15, 20g
Kada ce problemi postati opasni i pre ociti za zanemarivanje ovisi o puno stvari
Ali svi smo ista vrsta, sumnjam da je neciji organizam toliko drugaciji da se na njega ne odnosi ova problematika
Medo je napisao/la:Naravno, ovo je tvoj forum i imaš ga pravo uređivati kako želiš, ali pomalo je žalosno kako su tekle sve ove njegove transformacije (po mom mišljenju na lošije) od njegovog nastanka do danas.
Ne dozivljavam forum kao svoj ali mi ne pada na pamet vise nakon svega objasnjavati i dokazivati svoje dobre namjere
Promjena koju zelim vidjeti je iz 'Veganstvo - opasnost za zdravlje' u 'Veganstvo je sigurno za zdravlje - izvolite jednostavno/pouzdano/prirodno rjesenje'