Sirova hrana - dokumentarci
Sirova hrana - dokumentarci
<embed src="http://www.youtube.com/v/ynXGA6fCEgU&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed>
pRAvi Pravcati Ameri, they are so funny
pogotovo ona muška plavuša na stageu
al da me se ne shvati krivo, raw food me baš zaintrigirala, čitam boutenko, a jučer sam čak popila veliki jabuka-kupus smoothie, malo da se zagrijem za ideju...
još ja gledam, šta vi svi na taj topic, no sad mi je kliknulo
i starokineska medicina preporučuje bar 50% sirovog

al da me se ne shvati krivo, raw food me baš zaintrigirala, čitam boutenko, a jučer sam čak popila veliki jabuka-kupus smoothie, malo da se zagrijem za ideju...
još ja gledam, šta vi svi na taj topic, no sad mi je kliknulo

Sta da?i sta braca fruteki s foruma kazu na to?filo je napisao/la:pa sad bas i nestarokineska medicina preporučuje bar 50% sirovogčak se i klice stave na 2sek u tavu
bitna je tzv probavna slezenska vatra, zagrijani kotao jel..
ja sam stremil sirovinama prosle god, al od jeseni zagrijavam sve živo

kazemo : filo is hot!breza je napisao/la:Sta da?i sta braca fruteki s foruma kazu na to?filo je napisao/la:pa sad bas i nestarokineska medicina preporučuje bar 50% sirovogčak se i klice stave na 2sek u tavu
bitna je tzv probavna slezenska vatra, zagrijani kotao jel..
ja sam stremil sirovinama prosle god, al od jeseni zagrijavam sve živo

Na rubu znanosti
Urednik i voditelj: Krešimir Mišak
Ponedjeljkom na HTV-u 1 oko 23 sata
24. rujna - SIROVA HRANA
U zadnjih nekoliko godina sve se više širi ideja o konzumiranju sirove hrane. Postoje podaci koji govore u prilog sirovoj hrani poput toga da kuhana hrana stvara kiselinu u tijelu, a višak kiseline bolest, da se zagrijavanjem hrane preko 45 stupnjeva uništavaju vitamini i minerali, da sirovojelci najrjeđe obolijevaju itd. Zagovornici sirove hrane smatraju da se hrana obradom mijenja dok život u hrani sam po sebi ima sposobnosti obnavljanja i osvježavanja života u stanicama i tkivima našeg tijela.
Urednik i voditelj: Krešimir Mišak
Ponedjeljkom na HTV-u 1 oko 23 sata
24. rujna - SIROVA HRANA
U zadnjih nekoliko godina sve se više širi ideja o konzumiranju sirove hrane. Postoje podaci koji govore u prilog sirovoj hrani poput toga da kuhana hrana stvara kiselinu u tijelu, a višak kiseline bolest, da se zagrijavanjem hrane preko 45 stupnjeva uništavaju vitamini i minerali, da sirovojelci najrjeđe obolijevaju itd. Zagovornici sirove hrane smatraju da se hrana obradom mijenja dok život u hrani sam po sebi ima sposobnosti obnavljanja i osvježavanja života u stanicama i tkivima našeg tijela.