pRAvi Pravcati Ameri, they are so funny pogotovo ona muška plavuša na stageu
al da me se ne shvati krivo, raw food me baš zaintrigirala, čitam boutenko, a jučer sam čak popila veliki jabuka-kupus smoothie, malo da se zagrijem za ideju...
još ja gledam, šta vi svi na taj topic, no sad mi je kliknulo i starokineska medicina preporučuje bar 50% sirovog
pa sad bas i ne čak se i klice stave na 2sek u tavu
bitna je tzv probavna slezenska vatra, zagrijani kotao jel..
ja sam stremil sirovinama prosle god, al od jeseni zagrijavam sve živo
pa sad bas i ne čak se i klice stave na 2sek u tavu
bitna je tzv probavna slezenska vatra, zagrijani kotao jel..
ja sam stremil sirovinama prosle god, al od jeseni zagrijavam sve živo
pa sad bas i ne čak se i klice stave na 2sek u tavu
bitna je tzv probavna slezenska vatra, zagrijani kotao jel..
ja sam stremil sirovinama prosle god, al od jeseni zagrijavam sve živo
Pridružen/a: 11. 09. 2007. Postovi: 12062 Lokacija: Zagreb
Postano: 23.9.2012. ned. 14:48 Naslov:
Na rubu znanosti
Urednik i voditelj: Krešimir Mišak
Ponedjeljkom na HTV-u 1 oko 23 sata
24. rujna - SIROVA HRANA
U zadnjih nekoliko godina sve se više širi ideja o konzumiranju sirove hrane. Postoje podaci koji govore u prilog sirovoj hrani poput toga da kuhana hrana stvara kiselinu u tijelu, a višak kiseline bolest, da se zagrijavanjem hrane preko 45 stupnjeva uništavaju vitamini i minerali, da sirovojelci najrjeđe obolijevaju itd. Zagovornici sirove hrane smatraju da se hrana obradom mijenja dok život u hrani sam po sebi ima sposobnosti obnavljanja i osvježavanja života u stanicama i tkivima našeg tijela.
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.