Masaže

Putovanje prema zdravijem životu
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Pa kaj? Masaža je gušt! :D
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

miumiu je napisao/la:Pa kaj? Masaža je gušt! :D
Pa je. Ja bi voljela da si mogu češće odvojit vremena za to. Sad mi je baš frendica dala broj od neke ženske koja nešto kao _masira zvukom_ :shock: (?). Kao, sa nekim posudama iznad tijela koje onda _navodno_ odašilju frekvenciju... :D
filo

Post Postao/la filo »

koja nešto kao _masira zvukom
dogovaral sam se za to u veljaci al propalo.. pise na reikiforumu vise..
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Luna je napisao/la:Pa je. Ja bi voljela da si mogu češće odvojit vremena za to.
Meni čak nije ni vrijeme problem, nego mi je trenutno financijska situacija takva da si ne mogu priuštiti taj luksuz. Inače imam inspiraciju za svašta (npr. Memo bodywork).
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

miumiu je napisao/la:nego mi je trenutno financijska situacija takva da si ne mogu priuštiti taj luksuz. )
Nije čak ni problem _priuštiti si_ eventualno jednom mjesečno, ali...da bi nešto davalo rezultate, treba ići više puta, kroz određeni period.
miumiu je napisao/la:(npr. Memo bodywork).
Što je to?
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Luna je napisao/la:
miumiu je napisao/la:(npr. Memo bodywork).
Što je to?
To je neka tehnika koju je osmislila teta kaj je napisala 'Poruke tijela', Tatjana Rutonić.
http://www.makronova.com/default.aspx?tabID=273
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Danas sam bila na (sportskoj) masaži celog tela koju sam dobila za ročkas od kolegica i kolega s posla. Bilo je tak dobro... :lizaljka: bila zam premazana cijela s nekim mirišljastim kremicama. Mislim da ću to uvest u svoj raspored.
filo

Post Postao/la filo »

pretpostavljam da mislis da si dobila kupon za masazu a ne grupno od njih :plazi:
to je obicna masaza cijelog tijela, pokretima usmjerenima prema srcu, s iznimkom leđa koja se prema dolje masiraju?
to mogu i ja, koje eterično ulje u baznom ulju i lagana mjuza... 8)
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:pretpostavljam da mislis da si dobila kupon za masazu a ne grupno od njih :plazi: )
Dobro si pretpostavio.
filo je napisao/la:to je obicna masaza cijelog tijela, pokretima usmjerenima prema srcu, s iznimkom leđa koja se prema dolje masiraju?)
Ne sjećam se baš da je išlo prema srcu. Krenulo je od stopala, pa noge cijele, pa leđa, i na kraju vrat, ruke i potkoljenice iz sjedećeg/polusjedećeg položaja. Sat vremena zadovoljstva. Niš me nije bolilo ni za vrijeme ni poslije.
Bilo je blagotvorno za tonus mojih vječito prenapetih mišića nogu.
I danas kad se toga sjetim prođe me neka milina.
filo je napisao/la:to mogu i ja, koje eterično ulje u baznom ulju i lagana mjuza... 8)
'Očeš bit moj dečko? Imam 34 godine, al se dobro držim. :D
jelena

Post Postao/la jelena »

najbolja koju sam ja (nekoliko puta) probala je bila tzv. cetverorucna masaza (2 masera - 4 ruke, jel - fensi smensi) u hotelu westin. dodje pravo (malo) bogatstvo (sat vremena 350 kn, koliko se sjecam!), ali nijednom nisam pozalila - raj za osjetila. cula sam da postoji i sesterorucna, ali to je cak i meni malo perverzno. :D
filo

Post Postao/la filo »

miumiu je napisao/la:Niš me nije bolilo ni za vrijeme ni poslije.
zenska te masirala?
meni je dobro kad me cura, ona je nejzna, senzualna i skoro da zaspim, kod tipa se znam migoljit jer bome stisne al ishod je bolji..
I danas kad se toga sjetim prođe me neka milina.
pa danas si i bila :plazi:
'OĆeš bit moj dečko?
sorry, zauzet sam :plazi:
Imam 34 godine, al se dobro držim. :D
stara koka dobr.. :oops:
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

:roll: !!ajmo motike pa na njivu
filo

Post Postao/la filo »

ja si razmisljal.. prek ljeta nema nikakvih tecajeva u vzu, a u zgu dosta toga.. između ostalog sam i za shiatsu gledal al hm.. pogledajte sami :)
http://www.shiatsu.hr/03_shiatsu.htm
btw poslikal sam si leđa nakon tui na.. al reakcije su bile malo hm hm pa ne znam dal da vam pokazem slicku :)
miumiu

Post Postao/la miumiu »

jelena je napisao/la:najbolja koju sam ja (nekoliko puta) probala je bila tzv. cetverorucna masaza (2 masera - 4 ruke, jel - fensi smensi) u hotelu westin. dodje pravo (malo) bogatstvo (sat vremena 350 kn, koliko se sjecam!), ali nijednom nisam pozalila - raj za osjetila. cula sam da postoji i sesterorucna, ali to je cak i meni malo perverzno. :D
Ja sam prvo zabrijala da sam dobila četveroručnu. Al dobila sam jednu cijelog tijela i jednu samo gornjeg ili donjeg. Vjerovatno u nekim normalnim salonima četveroručna nije tak skupa. U Westinu valjda čaša vode košta 20 kn.
Jedna frendica mi je rekla da njoj ne paše četveroručna jer se ne može usredotočiti kad je previše ruku. :smijeh1: Ja bih voljela jednom probat.
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:zenska te masirala?
Ne. Muškarac. Ne baš krhke građe. Ma fakat treba snage za to kaj on radi.
meni je dobro kad me cura, ona je nejzna, senzualna i skoro da zaspim, kod tipa se znam migoljit jer bome stisne al ishod je bolji.
Ja volim grubo. :D
filo je napisao/la:pa danas si i bila :plazi:
Ne. U srijedu.
filo je napisao/la:sorry, zauzet sam :plazi:
Blago tvojoj curi ili dečku. IMO masiranje je jedan od osnovnih zadataka (za oba partnera) u svakoj vezi. :D
filo je napisao/la:stara koka dobr.. :oops:
Ovo bi mogli stavit među specističke metafore.
Zadnja izmjena: miumiu, dana/u 07 lip 2008, 10:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Odgovori