Masaže
Nije čak ni problem _priuštiti si_ eventualno jednom mjesečno, ali...da bi nešto davalo rezultate, treba ići više puta, kroz određeni period.miumiu je napisao/la:nego mi je trenutno financijska situacija takva da si ne mogu priuštiti taj luksuz. )
Što je to?miumiu je napisao/la:(npr. Memo bodywork).
To je neka tehnika koju je osmislila teta kaj je napisala 'Poruke tijela', Tatjana Rutonić.Luna je napisao/la:Što je to?miumiu je napisao/la:(npr. Memo bodywork).
http://www.makronova.com/default.aspx?tabID=273
Dobro si pretpostavio.filo je napisao/la:pretpostavljam da mislis da si dobila kupon za masazu a ne grupno od njih)
Ne sjećam se baš da je išlo prema srcu. Krenulo je od stopala, pa noge cijele, pa leđa, i na kraju vrat, ruke i potkoljenice iz sjedećeg/polusjedećeg položaja. Sat vremena zadovoljstva. Niš me nije bolilo ni za vrijeme ni poslije.filo je napisao/la:to je obicna masaza cijelog tijela, pokretima usmjerenima prema srcu, s iznimkom leđa koja se prema dolje masiraju?)
Bilo je blagotvorno za tonus mojih vječito prenapetih mišića nogu.
I danas kad se toga sjetim prođe me neka milina.
'Očeš bit moj dečko? Imam 34 godine, al se dobro držim.filo je napisao/la:to mogu i ja, koje eterično ulje u baznom ulju i lagana mjuza...
-
jelena
najbolja koju sam ja (nekoliko puta) probala je bila tzv. cetverorucna masaza (2 masera - 4 ruke, jel - fensi smensi) u hotelu westin. dodje pravo (malo) bogatstvo (sat vremena 350 kn, koliko se sjecam!), ali nijednom nisam pozalila - raj za osjetila. cula sam da postoji i sesterorucna, ali to je cak i meni malo perverzno. 
zenska te masirala?miumiu je napisao/la:Niš me nije bolilo ni za vrijeme ni poslije.
meni je dobro kad me cura, ona je nejzna, senzualna i skoro da zaspim, kod tipa se znam migoljit jer bome stisne al ishod je bolji..
pa danas si i bilaI danas kad se toga sjetim prođe me neka milina.
sorry, zauzet sam'OĆeš bit moj dečko?
stara koka dobr..Imam 34 godine, al se dobro držim.
ja si razmisljal.. prek ljeta nema nikakvih tecajeva u vzu, a u zgu dosta toga.. između ostalog sam i za shiatsu gledal al hm.. pogledajte sami
http://www.shiatsu.hr/03_shiatsu.htm
btw poslikal sam si leđa nakon tui na.. al reakcije su bile malo hm hm pa ne znam dal da vam pokazem slicku
http://www.shiatsu.hr/03_shiatsu.htm
btw poslikal sam si leđa nakon tui na.. al reakcije su bile malo hm hm pa ne znam dal da vam pokazem slicku
Ja sam prvo zabrijala da sam dobila četveroručnu. Al dobila sam jednu cijelog tijela i jednu samo gornjeg ili donjeg. Vjerovatno u nekim normalnim salonima četveroručna nije tak skupa. U Westinu valjda čaša vode košta 20 kn.jelena je napisao/la:najbolja koju sam ja (nekoliko puta) probala je bila tzv. cetverorucna masaza (2 masera - 4 ruke, jel - fensi smensi) u hotelu westin. dodje pravo (malo) bogatstvo (sat vremena 350 kn, koliko se sjecam!), ali nijednom nisam pozalila - raj za osjetila. cula sam da postoji i sesterorucna, ali to je cak i meni malo perverzno.
Jedna frendica mi je rekla da njoj ne paše četveroručna jer se ne može usredotočiti kad je previše ruku.
Ne. Muškarac. Ne baš krhke građe. Ma fakat treba snage za to kaj on radi.filo je napisao/la:zenska te masirala?
Ja volim grubo.meni je dobro kad me cura, ona je nejzna, senzualna i skoro da zaspim, kod tipa se znam migoljit jer bome stisne al ishod je bolji.
Ne. U srijedu.filo je napisao/la:pa danas si i bila![]()
Blago tvojoj curi ili dečku. IMO masiranje je jedan od osnovnih zadataka (za oba partnera) u svakoj vezi.filo je napisao/la:sorry, zauzet sam
Ovo bi mogli stavit među specističke metafore.filo je napisao/la:stara koka dobr..
Zadnja izmjena: miumiu, dana/u 07 lip 2008, 10:51, ukupno mijenjano 2 puta.