To je tvoj problem.aspalatus je napisao/la:a miu cuj.. svaki je anus drugacijinekog ne boli negog boli..ja isto imam traume i ne pada mi na pamet izvodit neke mazohisticke radnje
Klistiranje
-
Miss Dalloway
pa nas se zdravstveni sistem sastoji od toga da se sve radi na brzinu, a ljude shvacaju kao lutke ili nezive predmete. mrzim bolnice, stvarno ih mrzimInanna je napisao/la:izgubila bi okladu. proučila sam ja sve svoje otvore i izvana, a bome i iznutra kolko se dalo.miumiu je napisao/la:Boli kad je na silu. Kladim se da ga /anus/ nikad nisi ni pogledala, a kamo li dodirnula.Inanna je napisao/la: mene su ... jel... isklistirali prije operacije.... užas strava horror i katastrofa kak to boli.
odvratno nešto. to mi donjelo traumu. još se oporavljam.![]()
![]()
uglavnom, ovime sam htjela reć da sam klistiranje u bolnici doživjela kao silovanje.
Inanna je napisao/la:proučila sam ja sve svoje otvore i izvana, a bome i iznutra kolko se dalo.![]()
![]()
Silovanje je nešto neusporedivo gore.Inanna je napisao/la:uglavnom, ovime sam htjela reć da sam klistiranje u bolnici doživjela kao silovanje.
Žao mi je što si morala proći takvo ružno iskustvo u bolnici...
Ne brinem oko ničega posebno, jer nisam još detaljnije proučavao.Luna je napisao/la:Nije. Pretpostavljam da brineš oko onog dijela koji ulazi u anus?Medo je napisao/la:Je li taj pribor za klistiranje samo za jednokratnu upotrebu ili... ?
Možda ne bi bilo loše oprati u perilici za suđe.Luna je napisao/la: To dodatno prokuhaš i temeljito očistiš nakon upotrebe i ostaje spremno i za drugi put-e.
Ne znam mislim ili ozbiljno ili ne
Danas sam ponovila *priču*. Totalno sam se *uštosila* od prošli put, tako da je bilo zbilja lagano.
Poštediti ću vas detaljnih opisa onoga što je iz mene izašlo danas i samo reći da se radilo o pravom smechu i da potpuno razumijem zašto mi je danas bilo tako loše.
Sada se osjećam ovak:
Phoenix, u pravu si - treba ponavljati više puta da bi izašlo sve van (prvi put sam imala osjećaj da zapravo ništa *bitno* ni nije).
Prijateljski savjet za sve - učinite to za svoje zdravlje barem jednom godišnje. Ako vam je muka od pomisli na pribor za klistiranje, guranje nečega u nešto ili sl - koristite neku vama prihvatljiviju metodu - oralnim uzimanjem pripravaka, određenog bilja i/ili sl.
Biti ćete zbilja iznenađeni onime što će izaći van
A sada dosta o meni, ajmo sad malo o vašim prljavim guzama :bart:
Poštediti ću vas detaljnih opisa onoga što je iz mene izašlo danas i samo reći da se radilo o pravom smechu i da potpuno razumijem zašto mi je danas bilo tako loše.
Sada se osjećam ovak:
Phoenix, u pravu si - treba ponavljati više puta da bi izašlo sve van (prvi put sam imala osjećaj da zapravo ništa *bitno* ni nije).
Prijateljski savjet za sve - učinite to za svoje zdravlje barem jednom godišnje. Ako vam je muka od pomisli na pribor za klistiranje, guranje nečega u nešto ili sl - koristite neku vama prihvatljiviju metodu - oralnim uzimanjem pripravaka, određenog bilja i/ili sl.
Biti ćete zbilja iznenađeni onime što će izaći van
A sada dosta o meni, ajmo sad malo o vašim prljavim guzama :bart: