Klistiranje

Putovanje prema zdravijem životu
Odgovori
aspalatus

Post Postao/la aspalatus »

sirovi krumpir? neee yuuck
voda da po potrebi..uglavnom to je vise razblazena limunada...
klistiranje? neeeee plz dont...
filo

Post Postao/la filo »

http://www.new-sex-world.com/index.php?cPath=79_83_88
http://www.queeria.com/seks.aspx?id=206 ... 049&page=4
:smijeh1:
pa preporuča se... :D
ja ne znam kak je to hehe.. ti? :plazi:

nemam knjige sad kod sebe za sirovi krumpir piše da je jako koristan, na netu pišu da nije ni bljakav kolko zvuči a ionak se može zbrčkat s nečim

limunada? pretpostavljam da bez ičega
aspalatus

filo duso nitko ti ne brani da koristis klistir kao sto je objasnjeno na tim stranicama koje si stavio tu, ali molim te zadrzi svoja iskustva za sebe lol
ja sa klitiranjem imam iskustvo jos iz djetinstva kad su me klitirali prije operacije srca...ostala mi je trauma do danas...tako da stvarno ne znam koji su to porivi koje ljude tjeraju na tako nesto ( ok kuzim ako je zbog bolesti tako nesto neizbjezno i slicno..) ali ono...sexualna stimulacija? a pacijenata...muladara cakra se moze aktivirati i s druge strane a ne samo tako...stvarno si degutantan filoooo :D
krumpir je mozda ko zna i koristan za nesto ali nemam zelju za njegovim okusom ( probala sam ga sirovog jednom)
a limunada...kako mislis bez icega?= pa sa limunom naravno ;)
filo

Post Postao/la filo »

opeoracija srca?
ma lol ja sad tu ispadam ko neki perverznjak :smijeh1: pa to sam čital u knjigama, walker to preporuča kao važnu radnju.. a linkove sam postale one koje mi je gugl odmah izbacil. ja do jučer nisam imal pojma o takvomnečem. to je ionako bilo samo pitanje :plazi:
Medo

Post Postao/la Medo »

filo je napisao/la: i klistiranje provodite?
Pa postoji nešto što se čini još efikasnijim, zar nisi već tamo vidio?:
http://www.reiki-hara.hr/forum2/viewtopic.php?t=3134

Ovo već ide offtopic, Ogi preseli tj. napravi neku novu temu ako misliš da treba.
aspalatus

:smijeh2: HAMUSH je prelud :palac:
filo

Post Postao/la filo »

Pa postoji nešto što se čini još efikasnijim, zar nisi već tamo vidio?:
a da, zaboravil sam na to..
al pa kaj bum to naručival zvana. postoji neka prirodna lokalna verzija a opet ne treba nit bit tolko radikalna.. jabuke il kaj već ono.. ma javim se kroz neko vrijeme kad se načitam :kava:
miumiu

Post Postao/la miumiu »

aspalatus je napisao/la: ...ostala mi je trauma do danas...tako da stvarno ne znam koji su to porivi koje ljude tjeraju na tako nesto ( ok kuzim ako je zbog bolesti tako nesto neizbjezno i slicno..) ali ono...sexualna stimulacija?
Klistiranje je obavezno kod dugotrajnog posta (postiti=biti bez hrane). Tebi je trauma ostala vjerovatno zato što su ti to radili na silu. Navodno da nije tak strašno ak to napraviš svojevoljno, sam/a.
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

miumiu je napisao/la:
aspalatus je napisao/la:stvarno ne znam koji su to porivi koje ljude tjeraju na tako nesto ( ok kuzim ako je zbog bolesti tako nesto neizbjezno i slicno..)
Klistiranje je obavezno kod dugotrajnog posta (postiti=biti bez hrane). Tebi je trauma ostala vjerovatno zato što su ti to radili na silu. Navodno da nije tak strašno ak to napraviš svojevoljno, sam/a.
Nemojte me povlačiti za jezik :plazi:
Klistiranje znači pranje/ higijenu crijeva i ne preporuča se samo kod bolesti i/ ili posta, nego i inače - iz preventivno zdravstvenih razloga. Zašto. Svi imamo u crijevima ostatke hrane još od ne znam kada koji stoje unutra zalijepljeni za stijenke crijeva. Stoje zalijepljeni jer ne mogu izaći van. Treba im neka tekućina i _pritisak_ da ih omekša, odlijepi i potjera van. Neki od neophodnih esencijalnih nutrijenata apsorbiraju se upravo kroz crijevne resice koje su _obložene_ (da ne ponavljam čime :D ) i ne dopuštaju apsorpciju. Itd...
Ne vjerujete? Probajte se izklistirati pa pogledajte što vam je sve izašlo van...biti ću dobra i pažljiva, pa ću se suzdržati od postanja slika sa neta :plazi:
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

necu nista vise dodavati nego cu samo reci da luna pravo zbori ;)
filo

Post Postao/la filo »

postoji neka prirodna lokalna verzija a opet ne treba nit bit tolko radikalna..
piše da mrkva/špinat sok slično djeluje..
biti ću dobra i pažljiva, pa ću se suzdržati od postanja slika sa neta
onda pošalji svoje step by step fotke :smijeh2:
kak se to radi, tu spravu si gurneš u pakšu i uključiš neki stroj? :oops:
postoji šansa da nekaj krene po zlu? jako boli?
...
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Luna je napisao/la:Nemojte me povlačiti za jezik :plazi:
Evo, ja te povlačim. :smijeh2:
Zbilja, prakticiraš to? Koliko često? Ja sam si kupila spravu, ali još nije izašla iz kutije.
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:onda pošalji svoje step by step fotke :smijeh2:

:zubi:
filo je napisao/la:kak se to radi, tu spravu si gurneš u pakšu i uključiš neki stroj? :oops:postoji šansa da nekaj krene po zlu? jako boli?
Mislim da ne bi trebalo bolit. Nježno gurneš cjevčicu u pakšu, možda treba vrh namazati s kremicom da lakše uđe. :zubi: Voda ili kamilica temperature tijela ti se slijeva u crevce pomoću sile teže jer vrećicu s tekućinom objesiš nekam iznad sebe. Navodno da je dobro tijekom procesa ležati u kadi i malo se valjati lijevo-desno tako da tekućina dopre u sve dijelove crijeva. Tak mi je jednom preporučio jedan super shiatzu terapeut. Nikad nisam skupila hrabrost to isprobat. :(
Medo

Post Postao/la Medo »

miumiu je napisao/la:Voda ili kamilica temperature tijela ti se slijeva u crevce pomoću sile teže jer vrećicu s tekućinom objesiš nekam iznad sebe.
:lol: :smijeh2:
Da je vidjeti takvu instalaciju... :D
miumiu je napisao/la: Navodno da je dobro tijekom procesa ležati u kadi i malo se valjati lijevo-desno tako da tekućina dopre u sve dijelove crijeva.
A koliko taj proces treba trajati?

I koliko često bi se to trebalo provoditi (mjesečno, kvartalno, godišnje, jednom u 5 godina :D )?

Makar meni se čini puno prihvatljivija varijanta s onim travama ili nekom domaćom (dostupnijom) alternativom nego si gurati nekakvu cijev. :shock: :?
filo

Post Postao/la filo »

miumiu je napisao/la: Nježno gurneš cjevčicu u pakšu,
kolko duboko?
miumiu je napisao/la:možda treba vrh namazati s kremicom da lakše uđe.
nekim afrodizijakom :smijeh2:
I koliko često bi se to trebalo provoditi
mislim da je walker napisal svaki dan kad je post. inače barem 1 godišnje.. ne znam dal to ima neke neugodne popratne pojave? valjda kaj češće tim bolje..
Zadnja izmjena: filo, dana/u 28 sij 2008, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori