Klistiranje

Putovanje prema zdravijem životu
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Luna je napisao/la:
ogi je napisao/la:slika
Misliš..._One way shit_? :D
Imam dojam da je Ogi jako oprezan kad je njegov anus u pitanju. :palac:
Moja teza je: ako pereš zube nakon svakog obroka, a to ne čini *niti jedna druga vrsta*, što ne bi s vremena na vrijeme oprao i to mjesto gdje se skupljaju puno veće nečistoće. :D
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:ajde ajde podijeli s nama svoja iskustva.. kakva to seksualna pomagala :D
Klistir sam odavno nabavila, a čim skupih hrabrost da ga napokon upotrijebim podijelit ću s vama svoja nova iskustva. :lizaljka:
filo je napisao/la:kreni na yogu pa nakon nekog vremena probaj s nosom :plazi:
Yogiji čiste jezik, piju velike količine slane vode pa je povraćaju, gutaju zavoje do želuca, trakice kroz jednu nosnicu pa van kroz drugu... sve u svrhu čišćenja tijela. Klistiranje je za njih pis of kejk. :respekt:
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

miumiu je napisao/la:
Imam dojam da je Ogi jako oprezan kad je njegov anus u pitanju. :palac:
Moja teza je: ako pereš zube nakon svakog obroka, a to ne čini *niti jedna druga vrsta*, što ne bi s vremena na vrijeme oprao i to mjesto gdje se skupljaju puno veće nečistoće. :D
uh ova ti je dobra, svaka cast :palac: super argument.
uglavnom tocno to. kombinacija ovog sto je miu rekla i ono gore od lune. u normalnim uvjetima klistir nikad ne bi trebao i vjerojatno ti nece trebati jednog kad se procistis da zivis samo na sirovom ili sokovima ili na prani.
na pravom stupnju cistoce ni pranje zuba je isto nepotrebno. tako da to stoji da nije prirodno.
ali da se dode do tako neceg, "put jer jako grbav i poplocen ostacima proslog neurednog zivota". u nekim slucajevima te naslage se ne bi odstranile ni sa takvim cistim nacinom zivota pa je zato potrebno malo pogurati stvar. uglavnom, nije to nista strasno, jako efektivno, jednostavno je i ne bi se trebalo raditi dramu oko toga. bas kao sto se tusiranjem peres iz vana. recimo kad su pregledavali tijela vojnika iz vijetnama (koji su se hranili na jako lose, konzerve, suha hrana,...) znali su cak naci i do 30 kg otpada u organizmu kao naslage na crijevima. sto je najbolje to je znalo biti full upuceno i tvrdo primljeno za crijevo. znaci takvo crijevo je doslovno hendikepirano i ne moze apsorbirati nista cak i da se promjeni prehrana. uglavnom cim vidite da je netko onako malo deblji a najvise ima toga oko pojasa i trbuh mu izgleda kao balon a noge recimo tanke. vjerojatno pati od gore spomenutog problema. njema jedino moze pomoci temeljito ispiranje crijeva i promjena navike zivota jer ih vrlo brzo ocekuja neka od danas toliko poznatih i rasirenih bolesti.
i nemojte se zavravati izjavom: pa ja se dosta dobro hranim vec godinama nemam ja puno toga :) klistiraj se samo tjedan dana zapocetak i onda javi sto se dogodilo :D
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Phoenix je napisao/la:klistiraj se samo tjedan dana zapocetak i onda javi sto se dogodilo
Misliš svaki dan kroz tjedan dana? Ukoliko tako često koristimo klistir, ne utječe li to na slabljenje funkcije crijeva da samo radi _svoj posao_?
Slično kao i sa bilo kojim mišićem - ako ga neko vrijeme redovito ne koristiš, oslabljet će.
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

Pa ne jer ne prodre to bas tako duboko kako se cini i prekratak je to period za bilo kakvo slabljenje. Stovise, ako se ne radi redovno nece biti prevelikog efekta.
Sto mislis koliko tjedana bi morala ne koristiti misice nogu da ti totalno oslabe? To bi morali biti mjeseci.
A sto je najbolje s klistiranjem se ne mijesas toliko u funkciju crijeva koliko im pomazes da rade svoj posao. Klistiranje ne mjenja ulogu crijeva i takoder ces bez obzira na klistiranje jos moci obavljati nuzdu samo naravno manje.
Po nekim knjigama mozes cak vidjeti da je kod nekih ljudi koji su imali teske bolesti pravi rezultat nastao tek nakon 4 tjedna svakodnevnog klistiranja. Naravno nakon toga perioda sve tegove su nestale.
Cak vele da recimo gornji dio crijeva na stalnoj pregrani (znaci bez posta) se nikako ne moze procistiti. Da je to moguce jedino uz pravo ispiranje a onda se koristi malo drugacija metoda.
aspalatus

Post Postao/la aspalatus »

asti koja druga metoda?progutas gazu s tim da drzis pocetak u zubima i onda cekas pa potegnes odiza? :smijeh2:
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

Pa drugacija je aparatura. Normalno da je sistem ispiranja tekucinom isti. Ali se svodi na to da postoji dvije cijevcice. Jedna sluzi za dovod tekucine a druga za odvod. Tako da se lagano ispire i odmah se izbacuje van. Kroz tebe produ vece kolicine vode.
Taj proces traje malo dulje i odvija se isto vise puta jer se cijela crijeva ne mogu isprati od jednom. Uglavnom to se ne moze izvesti doma nego uz strucnu kontrolu u nekoj klinici uz aparaturu koju ne mozes sama kupiti. Na to se uglavnom znaju nadovezati i recimo masaze prije procesa radi opustunja itd. Postoje ti tretmani i u hr. No uvijek ti je jednostavnije da klistiranje sama napravis doma uz manje muke i uz solidan efekt.
filo

Post Postao/la filo »

Phoenix je napisao/la:Stovise, ako se ne radi redovno nece biti prevelikog efekta.
phoenix kolki ti je rekord? :D
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Phoenix je napisao/la:Pa drugacija je aparatura. Normalno da je sistem ispiranja tekucinom isti. Ali se svodi na to da postoji dvije cijevcice. Jedna sluzi za dovod tekucine a druga za odvod.
Dvije cijevčice? :oci:
Pa di, kak...meni je i jedna previše :?
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Phoenix je napisao/la: Stovise, ako se ne radi redovno nece biti prevelikog efekta.
Po nekim knjigama mozes cak vidjeti da je kod nekih ljudi koji su imali teske bolesti pravi rezultat nastao tek nakon 4 tjedna svakodnevnog klistiranja. Naravno nakon toga perioda sve tegobe su nestale.
Što znači _dovoljno redovno_? Uzme se jedan period _čišćenja_ (npr. 4 tjedna) kroz koja se klistira svakodnevno, pa se onda to obavlja rijeđe ili kak?
Znala sam da se redovo (svakodnevno) klistiranje provodi/ preporuča tokom kure posta i/ili kod terapije za neki zdravstveni problem, ali nisam znala da je to i inače praksa....
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

Luna je napisao/la: Što znači _dovoljno redovno_? Uzme se jedan period _čišćenja_ (npr. 4 tjedna) kroz koja se klistira svakodnevno, pa se onda to obavlja rijeđe ili kak?
Znala sam da se redovo (svakodnevno) klistiranje provodi/ preporuča tokom kure posta i/ili kod terapije za neki zdravstveni problem, ali nisam znala da je to i inače praksa....
Pa sama odlucis koliko ces i kada. Bitno je da znas da si ne mozes nastetiti time i da se kod tegoba i bolesti upravo tako dugo i svakodnevno klistira. Znaci ako si odaberes 2 tjedna pa pauzu, kod recimo prijelaza na sirovo, radis sasvim ok. Imat ces manje tegoba, pomoci ces kod ciscenja organizma i cijeli proces ce biti uspjesniji. Cak nije bitno sto nije sve mozda cisto ali efekt ce vec tada biti vise nego uocljiv.
Nakon tog tretmana "osluskuj" svoje tijelo i vidi kako se osjeca, dal' ces to ponoviti itd. Ili probas nastaviti pa vidi kakve su promjene u izluevinama itd. Ne mozes tu puno pogrijesiti.
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

filo je napisao/la:ja bi kupil dvajst drugih stvari da zakamufliram kupnju klistira a ovak u ljekarni moš mislit da bum pital
Filo, kupiti pribor za klistiranje u ljekarni je _uobičajeno_ i prodavači/ farmaceuti tome tako i pristupaju. Obično ga kupuju ljudi koji imaju neki zdravstveni problem, tako da nema mjesta nikakvoj _neugodi_. Ne budi dijete :plazi:
Medo je napisao/la:Iako - šalu na stranu - kupuju se prezervativi, ulošci i slično bez ikakvog osjećaja srama, isto tako bi trebalo biti i s tom aparaturom za klistiranje.
Ne razumijem ljude koje prati osjećaj srama prilikom kupnje npr. higijenskih uložaka :o
Čak moram priznati da mi je prilično sexy vidjeti dečka/ muškarca u toj ulozi :oci: :oops:
Šalu na stranu, ne bismo se smjeli sramiti nečega što je povezano sa našim tijelom ;)
filo

Post Postao/la filo »

Luna je napisao/la: Filo, kupiti pribor za klistiranje u ljekarni je _uobičajeno_ i prodavači/ farmaceuti tome tako i pristupaju. Obično ga kupuju ljudi koji imaju neki zdravstveni problem, tako da nema mjesta nikakvoj _neugodi_.
dada neš me navlekla stim prozirnim trikovima :plazi1: :D
Luna je napisao/la:Ne budi dijete :plazi:
al ja to i jesam :propeler:
sad sam bil na snimanju čeljusti (za zubni aparatić. ou shit) i veli sestra glavnoj: 'imate sad jednog dečeca na redu'
a dok sam prije par mjeseci bil u bolnici sestra mi nije htela naplatit participaciju jer je mislila da imam 16,17 god :smijeh2:
Luna je napisao/la:Ne razumijem ljude koje prati osjećaj srama prilikom kupnje npr. higijenskih uložaka :o
Čak moram priznati da mi je prilično sexy vidjeti dečka/ muškarca u toj ulozi :oci: :oops:
seksi hm.. slika moraću si to zapamtit :plazi:
Luna je napisao/la:Šalu na stranu, ne bismo se smjeli sramiti nečega što je povezano sa našim tijelom ;)
opa :obrve:
luna nudist? :D
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Gdje su naše dobre stare teme? :D

Danas sam prvi puta obavila "unutrašnju higijenu" :fulllove:
Sitne detalje ću preskočiti. Za klistirnu tekućinu sam koristila izvorsku vodu i kamilicu. Vrlo zanimljivo iskustvo. Uglavnom, nisam uspjela cijelu tekućinu unijeti u "jednom komadu", jer me dva puta u međuvremenu potjeralo, tako da sam morala prekidati :(
Imala sam negdje 3-4 pražnjenja u sat i pol i prilične grčeve u crijevima. Poslije sam se osjećala malo "izmoreno", a sada lagano, čisto i sjajnog tena :fulllove:
Zbilja nije big deal. Osim što mi je pribor koji imam prilično nespretan, pa mislim da ću nabaviti onaj sa balonom.
Mislim da još nije izašlo "ono što je trebalo", jer nisam primjetila ništa lijepljivo ni sluzasto, tako da ću ponavljati još puta i pokušati dan prije postiti ili popiti nešto za čišćenje poput lanenih sjemenki u jabučnoj kaši, da se toksini vežu za to i lakše izađu. :huh:
filo

Post Postao/la filo »

a kolko duboko to ulazi? :D
i jekl boli?
sim što mi je pribor koji imam prilično nespretan,
ak oji sad imas?
u mikseru lanene sjem. i jabuku ,to je to?
Odgovori