Vježbanje i prehrana

Vježbaj kao da ti život ovisi o tome!
Odgovori
Magnovey

Vježbanje i prehrana

Post Postao/la Magnovey »

Evo mali koristan i zdravstven savet. Nemojte slushajno jesti dva sata pre i posle vezbanja. Zato sto mozete poremetiti crevni trakt! I tako dobiti ostre bolove u stomaku. Mnogi preporuchuju da covek treba da se isprazni pre pocetka (misli se na toalet). Tako da cist i bez tereta pocne sa vezbama.
filo

Post Postao/la filo »

Mnogi preporuchuju da covek treba da se isprazni pre pocetka (misli se na toalet). Tako da cist i bez tereta pocne sa vezbama.
to sam ja radil prije svakog treninga, utakmice.. a trening 2x na dan, ne stignem jesti kak spada, moš mislit kak to bolesno bilo... i tak 3 godine ko vege, na burekima :smijeh1: :? :shock: :( :)
Magnovey

Post Postao/la Magnovey »

Strasno. Ja vodim poprilichno neuravnotezenu ishranu i veoma lose se hranim. Uglavnom suva hrana i nesto malo povrca. Ali se trudim jer imam dijete kojima redukujem tu losu ishranu.
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Da, bitno je ne opterećivati tijelo vježbom dok još probavlja hranu.

Organizam na probavu hrane troši jako puno energije, pa je imamo puno manje za dodatni tekući napor.
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

3 u jutro.. :?
aspalatus

Post Postao/la aspalatus »

ogi je napisao/la:3 u jutro.. :?
ahahh to ti je normalno ogi...dok sam zivila u asramima svi smo se budili u 3. to je najbolje vrijeme za zapoceti dan ;)
filo

Post Postao/la filo »

isss.. ja sam do pol 4 jučer čital.. stari upal u sobu pipajući ispred sebe i žmirkajući jer ne vidi od iznenadnog svijetla da kaj sam pukel itd...
Odgovori