Prirodni antibiotici

Putovanje prema zdravijem životu
Luna
Kontakt:

Prirodni antibiotici

Post Postao/la Luna »

Svatko od nas je barem jednom imao neku jaku upalu ili sličan zdravstveni problem zbog kojeg je bilo neophodno piti antibiotike.
Zanima me imate li kakva iskustva sa nekemijskih pripravcima ili vrstom namirnica koje imaju snažno antibiotičko djelovanje?

Za sada sam čula za dva:

CITROFIT

slika

Detaljnije: http://www.biorama.hr/proizvodi/citrofit/

KOLOIDNA VODA

slika

Detaljnije:
http://www.srebrnavoda.com/
http://www.blog.hr/print/?id=1620912714

Ima li netko iskustva sa korištenjem ovoga ili nekih drugih prirodnih alternativa antibioticima?
miumiu

Re: Prirodni antibiotici

Post Postao/la miumiu »

A češnjak?
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

miumiu je napisao/la:A češnjak?
I češnjak može biti alternativa za antibiotik? Imaš li više info o tome, iskustva?
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Ova KOLOIDNA VODA mi lici na 'uzmi/otmi pare'
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Luna je napisao/la:
I češnjak može biti alternativa za antibiotik? Imaš li više info o tome, iskustva?
Nemam iskustva. Samo sam naišla više puta na takvu tvrdnju. Ako u gugl upišeš *češnjak prirodni antibiotik* naći češ dosta toga.
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

ogi je napisao/la:Ova KOLOIDNA VODA mi lici na 'uzmi/otmi pare'
Neki ljudi su imali pozitivna iskustva. Mene više brine činjenica unošenja čestica srebra u organizam. :?
Voljela bih čuti ako je netko imao iskustva sa korištenjem.
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

miumiu je napisao/la:
Luna je napisao/la:
Nemam iskustva. Samo sam naišla više puta na takvu tvrdnju. Ako u gugl upišeš *češnjak prirodni antibiotik* naći češ dosta toga.
Da, znam. Njegovo antibiotičko djelovanje se uglavnom spominje u kontekstu gripa, viroza, prehlada.
Ali, voljela bih čuti iskustva sa upotrebom i načinom doziranja kod ozbiljnijih problema/ upala i sl.
Inanna
Kontakt:

Post Postao/la Inanna »

imam odlična iskustva s citrofitom. mrak jedan kak to fakat šljaka. :) i primjenjiv je gotovo na sve.
evo recimo opekotina, par kapi bol trenutačno nestane, nema infekcije, brže zarasta.
bolan zub, zbučkati citrofit i namazati zubno meso oko upaljenog i bolnog zuba. bol prestaje za pola sata. za 1 dan nestala upala zuba, bez zubara.
ubodi raznih insekata, tipa komarac - namazati ubod, trenutačno prestane svrbiti.
loša krvna slika u smislu povišena sedimantacija i loše jetrene probe - 14 dana do normale.
itd. itd. :respekt:
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Taisha je napisao/la:Imam odlična iskustva s Citrofitom.
Danas ujutro sam ga nabavila. Bila sam kod simpatičnog stličeka Gorana u Bio Rami. Veli on: "Pročitaj si o našem proizvodu još malo na forumima" :D
Naime, imam ozbiljniju upalu urinarnog trakta i konvencionalni kemijski shitovi od antibiotika nisu dali nikakvog rezultata. Pretpostavljam da je dodatni problem i u oslabljenom imunološkom sustavu.
Čini mi se da bi ovo moglo dati rezultate. Javiti ću kako napreduje.
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Luna je napisao/la:Naime, imam ozbiljniju upalu urinarnog trakta
Piješ li sok od brusnice?
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

miumiu je napisao/la:
Luna je napisao/la:Naime, imam ozbiljniju upalu urinarnog trakta
Piješ li sok od brusnice?
Sok ne, jer ne znam gdje ima za kupiti svježih brusnica. Jedem sušene brusnice i pijem brusnica čaj i kapi.
Da li znaš gdje se mogu kupiti svježe brusnice?
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Luna je napisao/la: Da li znaš gdje se mogu kupiti svježe brusnice?
Ne. Vidjela sam ih jednom na tržnici, ali vjerovatno im nije sad sezona. Ima sokova od puno proizvođaća, pa možda nađeš neki kvalitetni među njima. Nisam neka poznavateljica tih pripravaka niti sam ih koristila jer nemam nikad tih problema, ali sam čula iz više izvora da je brusnica dobra kod problema s mjehurom.
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Taisha je napisao/la:loša krvna slika u smislu povišena sedimantacija i loše jetrene probe - 14 dana do normale.
Tai, ti si pila (samo) 14 dana do pozitivnih rezultata? Meni je frajer rekao min 30 dana :?
Inanna
Kontakt:

Post Postao/la Inanna »

detaljno je bilo ovak: nakon 14 dana su mi nalazi počeli ići prema normali. tad sam izvadila krv i bilo je bolje. drugi put sam vadila krv tek nakon 40 dana i nalaz je bio u normali.
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Taisha je napisao/la:drugi put sam vadila krv tek nakon 40 dana i nalaz je bio u normali.
Pričekati ću onda 40 dana prije ponavljanja nalaza.
Inače, Citrofit je dosta gorak i pjeni se kao šampon :D
Odgovori