Freza
Isprobano: viewtopic.php?t=1274&start=75
Rahli zemlju dobro, ima dosta snage, ali zbog relativno ravnih noževa teško uništava korijen korova
Možda nabavim ili napravim L noževe
Rahli zemlju dobro, ima dosta snage, ali zbog relativno ravnih noževa teško uništava korijen korova
Možda nabavim ili napravim L noževe
Sutra je opet okapanje kukuruza pa sam danas kupio još jednu frezicu
Električna, 1200W, 6x4 noža!
Noževi su savinuti kao na 'pravoj' frezi, nadam se da će moći odrezat i korijen korova
S obzirom da je nemoguće razvlačiti kabel po kuruzi, složio sam da radi na baterije od električnog bicikla
Jedno punjenje će biti dovoljno za oko 2h neprekidnog rada
Bauhaus, oko 950kn
http://www.ikramogatec.co.uk/EM_1200.html

Električna, 1200W, 6x4 noža!
Noževi su savinuti kao na 'pravoj' frezi, nadam se da će moći odrezat i korijen korova
S obzirom da je nemoguće razvlačiti kabel po kuruzi, složio sam da radi na baterije od električnog bicikla
Jedno punjenje će biti dovoljno za oko 2h neprekidnog rada
Bauhaus, oko 950kn
http://www.ikramogatec.co.uk/EM_1200.html

Danas sam kupio još jednu

HURRICANE HMH 500 BT
5.5KS, širina kopanja 55cm, dubina 33cm
3000kn Bauhaus
Planiram ju koristiti za kopanje velikih jama za voćke, promjera 2-3m i dubine 1m
Ideja je slijedeća, vozim ju u krug dok ne nakopam i usitnim zemlju, onda lopatom izbacim zemlju i vozim ju ponovo, sve dok ne postignem željenu dubinu
Probao sam to sa električnom koju imam ali je ipak preslaba i prelagana za tvrdu zemlju u dubljim slojevima
Samo grebe i skače, nadam se da će sa novom to ići dobro

HURRICANE HMH 500 BT
5.5KS, širina kopanja 55cm, dubina 33cm
3000kn Bauhaus
Planiram ju koristiti za kopanje velikih jama za voćke, promjera 2-3m i dubine 1m
Ideja je slijedeća, vozim ju u krug dok ne nakopam i usitnim zemlju, onda lopatom izbacim zemlju i vozim ju ponovo, sve dok ne postignem željenu dubinu
Probao sam to sa električnom koju imam ali je ipak preslaba i prelagana za tvrdu zemlju u dubljim slojevima
Samo grebe i skače, nadam se da će sa novom to ići dobro