napijem se vode, soka odmah poslje jela kako bi i to isprala
pranje zubi ne shvaćam ko obavezu nego ko potrebu
filo je napisao/la:a koje paste koristiš/ite?
mislim da ti je to previše, da isto tak caklinu oštećuješ
ja bi si kupil one dječje zubne paste od šumskog voća i pral bi 10 put na dan.. ma kaj pral! žvakal bi tu pastu kak je okus finiiii
colgatefilo je napisao/la:a koje paste koristiš/ite?
mislim da ti je to previše, da isto tak caklinu oštećuješ
ja bi si kupil one dječje zubne paste od šumskog voća i pral bi 10 put na dan.. ma kaj pral! žvakal bi tu pastu kak je okus finiiii
Zaboravi taj shit od Colgatea i podebljaj C vitamin (mislim da smo već govorili o tome na starom forumu?).prolaznik je napisao/la:colgatetestirana na životinjama al mi je zubarica rekla da tu koristim jer je ta najbolja za jačanje desni.
sam se ti smij, sad sam bil kod doktorice zbpg uputnica, milijun toga tream napravit, od tog vađenja krvi pa do ekg, urina (a nikad ne mogu piškit kad trebam, čak mi je i bed onak kad me ljudi gledajuaspalatus je napisao/la:Luna je napisao/la:A filek, dečecu kaj se i pikice za vađenje krvi boji...sve je potrebnofilo je napisao/la:potreban anestetik?![]()
![]()
Koju od njih, ima ih brdo..prolaznik je napisao/la:colgatetestirana na životinjama al mi je zubarica rekla da tu koristim jer je ta najbolja za jačanje desni.
zadnja zubarica koju sam pitala kaže da mi je to povezano s prehranom.Luna je napisao/la:Zaboravi taj shit od Colgatea i podebljaj C vitamin (mislim da smo već govorili o tome na starom forumu?).prolaznik je napisao/la:colgatetestirana na životinjama al mi je zubarica rekla da tu koristim jer je ta najbolja za jačanje desni.
Ja koristim isključivo prirodne zubne paste, bez fluora i ostalih kemija.
Nije stvar u zubnoj pasti, nego u tome kako se četka i što se jede
nema više colgate za meneogi je napisao/la:U PASTI ZA ZUBE COLGATE OTKRIVENA KEMIKALIJA ANTIFRIZA
08.07.2007.
Iako je kompanija "Colgate-Palmolive" stavila moratorij na testiranja proizvoda na životinjama, koji služe za osobnu njegu odraslih, njihov poznati proizvod, zubna pasta "Colgate", ipak je ostala izuzeta od ove zabrane. Prema posljednjim informacijama u ovoj pasti za zube otkrivena je kemikalija iz antifriza. Stoga su gradske vlasti u nekoliko talijanskih gradova zaplijenile znatne količine paste za zube koja je kako se pretpostavlja štetna za zdravlje, priopćilo je Ministarstvo zdravstva te zemlje. Uzorci zaplijenjenih pasti dati su na analizu. U Španjolskoj je prije dva dana povučeno iz prodaje 100.000 pasti, a u više desetina njih pronađen je dietilen glikol, kemikalija koja se nalazi u antifrizu. S obzirom na brojne restrikcije koje prevladavaju u europskim zakonima u pogledu testiranja na životinjama, ne čudi što su paste napravljene izvan zemalja Europske unije. Zastarjela testiranja kemikalija pasta za zube koja se vrše na stotinama štakora, završavaju odsijecanjem njihovih glava tri tjedna nakon nanošenja kemikalija te rezanjem čeljusti kako bi se pregledali učinci kemijskih sastojaka na zube.