Amalgamske plombe
-
prolaznik
-
prolaznik
-
prolaznik
pa ak imaš žute zube mislim da se isplati malo..
nije dovoljno redovito ih prati, to i činim.. čak + četke sa onom kao gumom i paste za izbjeljivanje.. sve je to tak..
dobro da me nije po glavi :ironik:
mislim, za sad se samo raspitivam
nije dovoljno redovito ih prati, to i činim.. čak + četke sa onom kao gumom i paste za izbjeljivanje.. sve je to tak..
pa neki gel kao koji se nosi par dana, postoje više vrsta toga.. prošle godine sam svoju zubaricu pital, bilo je ->glupo stavljao biš naslage?
a možda onim svijetlom
mislim, za sad se samo raspitivam
čital sam (a rođaci u Ri peru/prali su prije doručka.. čital sam jednom članak da nije sigurno kad je bolje prati ih, ako se prije peru onda pomažu u razvijanju kiselina, tak nekaj.. ne znam, mutno mi je sve to, ne sjećam seI to onda kada ih zamazes..nakon jela
-
prolaznik
filo, zube MORAŠ prati poslje SVAKOG jela. nemoj me j*... čitala sam previše o tome odkad imam problema sa zubima. i to moraš raditi kratke poteze četkicom da se očisti sva gamad među zubima i treba ih čistiti zubnim koncem a NIKAKO čačkalicom! jer ona ima UŽASNO PUNO bakterija. ili kad neko stavi čačkalicu na stol pa opet u ustafilo je napisao/la:pa ak imaš žute zube mislim da se isplati malo..
nije dovoljno redovito ih prati, to i činim.. čak + četke sa onom kao gumom i paste za izbjeljivanje.. sve je to tak..pa neki gel kao koji se nosi par dana, postoje više vrsta toga.. prošle godine sam svoju zubaricu pital, bilo je ->glupo stavljao biš naslage?
a možda onim svijetlom
mislim, za sad se samo raspitivamčital sam (a rođaci u Ri peru/prali su prije doručka.. čital sam jednom članak da nije sigurno kad je bolje prati ih, ako se prije peru onda pomažu u razvijanju kiselina, tak nekaj.. ne znam, mutno mi je sve to, ne sjećam seI to onda kada ih zamazes..nakon jela
kako je neki reko, to je ko da ideš guzicu brisat iskorištenim papirom. bljak
-
prolaznik
da baš! ja bi teogi je napisao/la:Zubi imaju svoju prirodnu boju..zaboravi izbjeljivanjafilo je napisao/la:pa ak imaš žute zube mislim da se isplati malo..
nemoj ništa stavljat po njima
to radim posle doručka i večere, vi?filo, zube MORAŠ prati poslje SVAKOG jela.
to ću prepustit jurkunemoj me j*..
da, prvo sam napisal, al sam ipak izbrisal, no uglavnom zubi su nastali takvi kasnije, nije sad bitno...Zubi imaju svoju prirodnu boju /vise ili manje zutu/..zaboravi izbjeljivanja
čačkalicu ne koristim ama baš nikad, zubni konac sam tamo negdje 2003
-
prolaznik