Zubi

Putovanje prema zdravijem životu
filo

Post Postao/la filo »

dzizs kud me sad nađete s tim threadom.. upravo sam dosel doma.. zvadila mi 6-icu.. ajme koi osjecaj vadjenja brrr
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

filo je napisao/la:dzizs kud me sad nađete s tim threadom.. upravo sam dosel doma.. zvadila mi 6-icu.. ajme koi osjecaj vadjenja brrr
Uff..vec sad si ostao bez 6ice :?

A meni se cude sto perem zube uvijek nakon svega osim vode.. :roll:
filo

Post Postao/la filo »

ma da se oslobodi prostor i zubi posloze... aparatić za zube budem nosil neeeeee
jos mi bude 3 4-orke zvadila..
ova 2 tjedna budem bil slika
al zato za 2 godine bogmeć slika
filo

Post Postao/la filo »

4 zuba mi fale.. koji filing e..
Tremulant

Post Postao/la Tremulant »

Luna je napisao/la: Prošli tjedan sam otkrila da imaju u "bio&bio" još pasti bez fluora. Ne znam sada točno proizvođača, a nema na njihovoj stranici da ti linkam :?
Znam gdje stoji u trgovini :zubi:
Nema fluora, ni propolisa, sa okusom limuna i soli. Ja je planiram isprobati kada potrošim ove koje sada imam.
imaju u bio i bio Hauschkine probala sam onu sa neemom i mentom i bolja mi je od urtekramovih ima i weleda paste za zube...ok je, al hauschkina mi zasad najbolja od tih bez fluora...

http://www.weleda.co.uk/categories/name/dental-care

http://www.drhauschka.co.uk/herbal-toothpaste.php
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Jesi probala ovu s limunom?
To je ta što mi je *zapela za oko* u bio&bio :D
Tremulant

Post Postao/la Tremulant »

nisam jošte al mislim da cu nju sljedeću probat, ova mi je pri kraju pa ce taman sjest. javim kakva je... :)
Medo

Post Postao/la Medo »

Luna je napisao/la:I ja koristim od Urtekrama. Tak sam se i ja zeznula kada sam kupila od eukaliptusa. Na kraju sam skužila da im je bez propolisa samo ona sa "okusom" Aloe Vere.
U ponedjeljak sam potrošio Plidentu pa je tako došlo vrijeme da pređem na nešto prihvatljivije, tako da sam kupio Urtekram. Nisam uopće pomišljao da bi unutra moglo biti propolisa, ali imao sam sreću i od ponuđenih 5-6 varijanti uzeo baš Aloe Veru. 8)

Ova pasta za zube se ne pjeni toliko i nema onaj ekstremni "mentolni" okus kao konvencionalne paste. :palac:

Jedino je cijena (25 kn :shock: ) malo bed, koliko košta u ZG?
miumiu

Post Postao/la miumiu »

Medo je napisao/la: Ova pasta za zube se ne pjeni toliko i nema onaj ekstremni "mentolni" okus kao konvencionalne paste. :palac:
Ja sam kupila onu od mente ne računajuće da bi moglo biti unutra nešto životinjsko. Ta ima okus i efekt vrlo sličan konvencionalnoj pasti.
Medo je napisao/la:Jedino je cijena (25 kn :shock: ) malo bed, koliko košta u ZG?
Isto. :?
Odgovori