Kako to rješavate/ ste riješili. Da li ste nečim mazali ili jednostavno čekali da prođe?
Podljevi/ hematomi/ masnice
Podljevi/ hematomi/ masnice
Jeste li imali kada problema sa ozbiljnijim podljevima/ masnicama, kao posljedicu nekog udarca i/ ili pada?
Kako to rješavate/ ste riješili. Da li ste nečim mazali ili jednostavno čekali da prođe?

Re: Podljevi/ hematomi/ masnice
Na žalost, nemam nikakvog iskustva u tome. Žao mi je, ali ne znam pomoći. Javljam se tek toliko da ti velim da mi je žao kaj ti se to dogodilo.Luna je napisao/la:Jeste li imali kada problema sa ozbiljnijim podljevima/ masnicama, kao posljedicu nekog udarca i/ ili pada?
Prije par dana sam pao cijelom težinom na koljeno (komad uglancanog leda na placu) i skočila mi je kvrga ko loptica za stolni tenis. Nisam ničim tretirao i evo za dva dana se niš ne pozna. Inače imam tip kože koja burno reagira na sve, na ugriz komarca skoči plik ko 2 kune veliki, ili ako pritisnem prstom kožu i držim minutu, ostane masnica. Međutim, nakon nekoliko minuta sve prođe bez traga.
Luna je napisao/la:Ma znam, znam, al zakaj nemre proć "prek noći"Inanna je napisao/la:Pa mora se širiti kako tvoji marljivi radnici u tijelu pokušavaju reciklirati sve ono što je "zaglavilo".
Bit će bolje.![]()
Veliš, bolje da se širi, bit će veća površina bez *znaš već čega*
E vidiš, sad sam se nečeg sjetila. Meni su sad u bolnici poprilično uništili nestručnim ubodima venu na nadlanici. I imala sam podjev doslovno od nadlanice pa do lakta. I rekao meni dr. da to mažem sa hepatrombinom i da tuširam naizmjence toplom/hladnom vodom radi cirkulacije. Pa eto, složi si u kadi toplu kupku, a nakon točanja se malo situširaj toplo/hladno, pa će ići valjda brže. Meni se sad više ništa ne vidi, još samo lagano zateže, ali prvih dana se nisam smjela taknuti kolko je boljelo.
pa dobro sad je zima, da je ljeto i da ideš u badiću marširat po plaži kužil bi te, ovak duge gaće i aj bokLuna je napisao/la:Kako to rješavate/ ste riješili. Da li ste nečim mazali ili jednostavno čekali da prođe?
Hvala ti što si se ipak javiovuycha je napisao/la:Na žalost, nemam nikakvog iskustva u tome. Žao mi je, ali ne znam pomoći. Javljam se tek toliko da ti velim da mi je žao kaj ti se to dogodilo.
Zvuči neljepo "nabiti" se na koljenovuycha je napisao/la:Prije par dana sam pao cijelom težinom na koljeno (komad uglancanog leda na placu) i skočila mi je kvrga ko loptica za stolni tenis. Nisam ničim tretirao i evo za dva dana se niš ne pozna.
Zavidim ti
A...ima nas jošvuycha je napisao/la:Inače imam tip kože koja burno reagira na sve...ako pritisnem prstom kožu i držim minutu, ostane masnica. Međutim, nakon nekoliko minuta sve prođe bez traga.
filo je napisao/la:pa dobro sad je zima, da je ljeto i da ideš u badiću marširat po plaži kužil bi te, ovak duge gaće i aj bok
Inanna je napisao/la:joj filo filo![]()
pa kaj ti znaš pred kim se curka skida
![]()
![]()
aspalatus je napisao/la:![]()
![]()
filo ceka ljeto za akciju
filo je napisao/la:pa zakaj bi se skidala.. duge gaće valjda imaju rupicu... dve