http://www.impexs.hr/
Pronašla sam aparat za destiliranje vode!!!

p.s - preporučam svima da svrate na web. Ima prekorisnih informacija o vodi

Pa sta ce mu filter ako je to destilirana vodaTAJNA POSEBNOG WATERWISE UGLJENOG FILTRA OD KOKOSOVE LJUSKE
Postoje mnogi sustavi pročišćavanja vode koji koriste ugljene filtre. Jedino Waterwise proizvodi posebne organske ugljene filtre od kokosove ljuske.
Waterwise filtar napravljen je od organski uzgojenog kokosa, na zemlji bez pesticida i herbicida. Drugi proizvođači koriste filtre punjene pravim ugljenom ili onim na bazi petroleja koji mogu i dodati nečistoću. Neki čak imaju i čestice srebra u filteru koje se mogu istresti i ući u vodu za piće.
U Waterwise filtrima ne postoji ništa niti približno štetno.
Upravo suprotno. Dok još nije bilo vodovoda (i klora) ljudi su pili kišnicu. Kišnica je (prirodnim procesom) destilirana/ pročišćena voda. Nažalost, zbog zagađenosti, ona danas više nije sigurna za piće. Aparat za destiliranje je (samo) pokušaj ljudi da imitiraju prirodni proces pročišćavanja vode.ogi je napisao/la:Nije prirodno piti destiliranu vodu.
Misliš na minerale? Istina je da ljudi trebaju minerale, ali ne iz vode. Minerali se u vodi nalaze u anorganskom obliku, čovjeku treba organski oblik minerala – jedino u tom obliku ih ljudsko tijelo može iskoristiti. Organskih minerala ima u izobilju u biljakama – one, putem fotosinteze, anorganske minerale iz tla pretvaraju u organski oblik – prikladan/ namjenjen za čovjeka.ogi je napisao/la:nije H2O sve sto trebamo iz vode
Piše na linku koja mu je točno uloga, ali razumijem tvoju reakciju jer je sam aparat prilično skup. Nažalost, to je jedini koji sam uopće pronašla na HRV tržištu. Nadam se da će s vremenom ponuda biti veća, a cijene manje. Sam filter je čak dosta jeftin – 60kn za 2mj trajanja. Britin filter npr. košta 40-50kn za jedan mjesec. Mislim da je definitivno vrijedna investicija za zdravlje..ogi je napisao/la:Pa sta ce mu filter ako je to destilirana vodaMozda zato da periodicki moramo kupiti njihov super tajni filter.
Da, tako nekakomiumiu je napisao/la:Kak bu sve zagađeno našoj djeci neće ni ostati drugo nega da destiliraju. A i za zrak će valjda postojati pročišćivaći.
Nemam pojima, nisam je još probala. Niti ne poznajem nikog tko već jest.miumiu je napisao/la:Kakav ta voda ima okus?
Anorganski-nalaze se u vodi, stijenama, tlu. Organski-nalaze se u nekom živom organizmu. Ljudsko tijelo je prilagođeno apsorbciji organskih oblika minerala (iz biljaka). Anorganske (iz vode, stijena, tla) ne može dobro razgraditi/ apsorbirati/ iskoristiti, pa nastali višak pohranjuje u bubrezima, jetri, krvnim žilama, zglobnim pukotinama.ogi je napisao/la:uputiti u razliku imedju organskih i anorganskih minerala
Minerali su anorganske tvari od kojih je sačinjeno 4-5% ljudskog organizma. Nalazimo ih našem tkivu i tjelesnoj tekućini, u kostima, mozgu, krvi, enzimima, hormonima i hemoglobinu.
Minerali se svakodnevno gube iz organizma znojenjem i probavom pa ih je potrebno svakodnevno nadoknaditi jer ih naš organizam ne može sintetizirati. Njihov manjak dolazi zbog loše prehrane, stresa te povećanih fizičkih napora. Nedostatak samo jednog minerala može imati za posljedicu poremećaj neke od funkcija u organizmu u kojem taj mineral sudjeluje i može dođi do neuravnoteženosti između minerala koji su međusobno povezani.
radim u jednoj firmi koja prodaje vodu.uredni kupac nam je zagrebacka vodookskrba.e sad ak je zg voda tak dobra za pice zakaj je oni sami ne piju