naše kućne životinje hmmm...

Mjesto gdje se ni koza ne osjeća čudno
Odgovori
aspalatus

naše kućne životinje hmmm...

Post Postao/la aspalatus »

radi se o tome sto sad imam lunu + macka malog lutalicu koji je u meduvremenu ozdravio i danas mi je susida donila malog maleckog jezica...nasla ga na cesti , naraskrscu jako velike i prometne ceste i zamalo ga pregazila... stavila sam ga u kasetu sa sijenom ali nakon dva sata kad sam ga isla povirit vise ga nije bilo tamo ni u blizini... i sad sam totalno zbunjena,nema ga :oci: ... isla sam po netu trazit sta bih mu mogla dati jesti i skuzila da jedu druge zivotinje sto je meni neprihvatljivo, ne pada mi na pamet da idem za njega lovit puzeve i slicno ili da mu dajem meso kad ga ionako nemam u kuci...a sad je jos i nestao...
inace kad jede izgleda ovako :D
<embed src="http://www.youtube.com/v/M1juMy52dl4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
filo

Post Postao/la filo »

isti moj stric!
aspalatus

:D komican je kako se trza dok jede.. a tek usesa :smijeh:
milevaindia

Post Postao/la milevaindia »

sladak je ko mali čikica..........
ps.mislim da piju i mleko......a zar ne jedu i voce?
aspalatus

jedu voce ali jako malo, uglavnom su svejedi koji vise vole meso... ah itako tako je pobjegao.. uopce ne znam di da ga trazim :oci: nije mogao skociti sa terase dole a po kuci ga nema, osim ako se nije zavukao negdi jako duboko iza ormara... :upitnik:
aspalatus

nasli smo jezica, bio je skocio sa terase dole. nasla ga je mala pred kapijom susjedine verande :?
dala sam mu mlijeko na pumpicu, malo je popio a onda je dosla ona koja ga je nasla na cesti u petak i odnila ga je doma. rekla sam joj da ga obavezno vodi veterinaru jer se sigurno ugruvao kadje skocio dole, mada su mu sapice ok kad hoda vrti se u krug... bojim se da nije zaradio potres mozga ili slicno :( a mozda samo trazi mamu ili mu je bilo prehladno dole dva dana po dvoristu pa je ukocen...
sve u svemu javit cu vam novosti
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/HR5YNNfB4X4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"></iframe>
Odgovori