Klistiranje
Da. Lanene sjemenke su dobre na 2 načina, za dvije različite stvari:ogi je napisao/la:Kazu da su lanene sjemeke jako dobre za zdravlje crijeva
Zlicu mljevenih sjemenki stavis u casu tople vode i nakon 10min. popijes?
- samljevene (jedino tako možeš asimilirati hranjive sastojke iz njih)
- nesamljevene (za probavu).
Nesamljevene lanene sjemenke, kada dođu u crijeva nabubre i tako *vežu* za sebe neprobavljene toksine i *pometu* ih van. Za tu svrhu, mogu se i pomiješati sa jabučnom kašom (izmiksana jabuka). To je inače i jedna od procedura (uzimanje lanenih sjemneki) koja se preporuča prije posta i/ili detoksikacije organizma.
Osobno nisam.ogi je napisao/la:Jel probao netko?
Ja sam sklon to učiniti, ali najbliža mi je zasad ova mukijeva preporuka. Samo treba požuriti ići kupiti dok ne nestane.Luna je napisao/la:Prijateljski savjet za sve - učinite to za svoje zdravlje barem jednom godišnje. Ako vam je muka od pomisli na pribor za klistiranje, guranje nečega u nešto ili sl - koristite neku vama prihvatljiviju metodu - oralnim uzimanjem pripravaka, određenog bilja i/ili sl.
Biti ćete zbilja iznenađeni onime što će izaći van![]()
Inače, trebalo bi senzibilizirati stručnu medicinsku javnost da više govore o tome, da to kao edukacija ide i u medije... Znam da je to tabu, ali treba ga polako početi razbijati.
kak mi je ovo promaklo.. kak to mislis? :bart:mozda kad je vidila tvoj izraz lica ?
luna samo za tebe, da ti ruke mogu biti slobodne za štošta
http://www.extremerestraints.com/enema- ... _1226.html
zakon sajt
http://curezone.com/cleanse/enema/
'zalud trošit riječi!Luna je napisao/la: Bez komentara![]()
Tvoj prikriveni smiješak će mi biti dovoljan
Het, u ovoj di sam kupoval magmu nisu imali, kao ni u ovoj di sam danas pital usput iz dućana.Luna je napisao/la: Jesi li kupio ti na kraju onaj s *pumpicom*?
Neki ćelavi deda sa velikim nozdrvama bil unutra, sa lagano oblivenim znojem preko ćelenke izjavil da takve stvari ovdje ne drže..
Čini se da trebam po pumpicu nazad u onu tam na kraju grada
Al i kad budem si kupil to, tu i tam budem upal u neku ljekarnu čist tak malo da pitam :bart:
Koliko košta u Konzumu? Ja sam to vidio na kiosku, za 49,90. Kako se zove autor (da vidimo je li to ta ista)? Jesi pročitao (bar malo), isplati li se kupiti?filo je napisao/la:btw kupoval sam u konzumu nekaj i bas pred mojim očima jedna jedina knjiga i to je detokiskacija organizma, naravno kupil sam je odma![]()