Janis Joplin je napisao/la:Koliko ljudi se bavi time? Kada ste počeli? Gdje i kako se učlaniti? Što je novo u vašem životu nakon toga? Ja ću šutjeti, jer ne znam nšta o tome.
Ja sam se bavila ali trenutno ne. Zdravo za tijelo i duh. Proguglaj malo po netu za Karlovac. Vjerovatno organizira nešto *Yoga u svakodnevnom životu* i/ili *Ananda Marga*. U Zagrebu obično lijepe reklame po stupovima i tramvajskim stanicama.
ja sam se raspitival i trebal sam pocet u 9.. ali neki problemi uskrsnuli.. sad ne znam kad bum mogel.. i dal bu mmogel se priljucit ovima.. dal ih trebam dostignut il kak to ide... sportaš sam celi život al mi istezanje nije nikad bila jača strana
a možda bi bilo dobro da idem , makar sam da upoznam ljude sa otvorenijim pogledima..
nema nikakve špage u kriyi, ali svatko to može naučiti.
detalje kak se to radi nema na netu jer ide usmenom predajom i jer ti guru pokaže kak se to radi.
yoga je fenomenalna stvar....moze se pricati o njoj..ali je treba praktikovati....
kao da sad prichamo o ukusu jagode nekome ko je nikad nije probao..ok je to..ali i milion rechi ne moze zameniti jedan griz..tj. ukus jagode.....
Inanna je napisao/la:nema nikakve špage u kriyi, ali svatko to može naučiti.
detalje kak se to radi nema na netu jer ide usmenom predajom i jer ti guru pokaže kak se to radi.
da podataka nema jer podaci se placaju ne bas skromno..srica sta imam druge vrsne izvore jer nemam love
radila sam ono standardno hatha pranayama, sad jos samo prakticiram tantru a opet ona obuhvaca i ove druge pa eto...joga je prava stvar iako nije i jedina za tijelo