Tempeh
Re: tempeh
Bruno ti je najveći tempeh-majstor na ovim prostorima i inovator u mnogim područjima.nelana je napisao/la:našla sam oglas... pa me zanima jel tko već kupovao kod njega, i jel je to ok cijena?

Pozdrav svima na forumu. Nedavno smo počeli proizvoditi domaći tempeh od organski uzgojene soje pa ako ste zainteresirani možete ga naručiti.
Radimo dostave utorkom i četvrtkom na području Zagreba (širi centar).
Narudžbe primamo svaki dan pa dok popunimo kapacitet za taj dan. To zapravo i nije puno jer radimo malu proizvodnju.
Cijena tempeha je 70 kn za kilogram, a pakiran je po 250 grama.
Sva pitanja i narudžbe na: rutba@net.hr ili na 095 8111 632.
Ako imate pitanja, samo pitajte
Radimo dostave utorkom i četvrtkom na području Zagreba (širi centar).
Narudžbe primamo svaki dan pa dok popunimo kapacitet za taj dan. To zapravo i nije puno jer radimo malu proizvodnju.
Cijena tempeha je 70 kn za kilogram, a pakiran je po 250 grama.
Sva pitanja i narudžbe na: rutba@net.hr ili na 095 8111 632.
Ako imate pitanja, samo pitajte

Bacam se na čitanje: http://blog.dnevnik.hr/tempeh-miso/
Miris je poseban / privlačan, okus sliči na knedle od krumpira 
Probao sam peći na ulju i u pećnici ali najbolji mi je kuhani.
Ne volim kad se zažari...
Kupio sam ga više, ako netko želi probati dajem gratis, pakiran je po 250g.
Napravljen je po narudžbi, znači sada je potpuno svježi, traje do 5 dana u hladnjaku.

Probao sam peći na ulju i u pećnici ali najbolji mi je kuhani.
Ne volim kad se zažari...
Kupio sam ga više, ako netko želi probati dajem gratis, pakiran je po 250g.
Napravljen je po narudžbi, znači sada je potpuno svježi, traje do 5 dana u hladnjaku.
-
Na kaj te podsjeća miris?Bi li se to moglo pohati u jajima?,,,Iako nemam zdravstvenih problema,osjećam se dobro. No,preventive radi trebam početi ozbiljnije misliti na prehranu. Učim Ogi od tebe. Puno sam ti zahvalna na tome.Dugujem ti mnogo isprika. Oprosti! Odlučila sam živjeti na drugačiji način. Nadam se da ću još mnogo toga saznati od tebe,ono kaj će mi koristiti nadalje.. Pozzz
Zadnja izmjena: jagodica bobica, dana/u 26 ruj 2015, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.