Bok,
ja sam nova ovdje. Taman smo ja i dragi došli do komadička zemljice i na njemu planiramo napraviti organiski vrt. S obzirom da već neke voćke postoje na zemlji mi smo htjeli još njima dodati trešnje, višnje, breske, marelice, no tragamo za sortama koje rastu u kontinentalnoj klimi. Zemljica se nalazi zapadno od Karlovca na Kupi, pa ako tvoje rastu na kontinentu ja bih probala kad kažeš da su tako mljaaaaaac , pa ako imaš još koju košticu, probala bi vidjeti hoće li od nje izniknuti voćkica. Ja sam isto sada u Zagrebu, pa ako si gdje blizu možemo se razmjeniti osobno ili pak poštom.
Nema smisla da danas pred godišnji trčiš na poštu, može to pričekati da se vratiš. Ja idem u petak sljedećeg tjedna isto na godišnji do 15-og tako da je najbolje da se opet čujemo kad se vratimo. Hvala ti.
Krasno drvo!
Jesi li ikad razmišljao o pravljenju vina od trešanja (Strawberries, cherries and an angel's kiss in Spring)? Trešnje (pre)kratko traju i bilo bi fora napraviti nešto trajnije, a opet fino i zdravo. Možda jednog dana i komercijalizirati! Ljetno vino iz eko uzgoja!
pkristo je napisao/la:Krasno drvo!
Jesi li ikad razmišljao o pravljenju vina od trešanja (Strawberries, cherries and an angel's kiss in Spring)? Trešnje (pre)kratko traju i bilo bi fora napraviti nešto trajnije, a opet fino i zdravo. Možda jednog dana i komercijalizirati! Ljetno vino iz eko uzgoja!
Nisam.. ..nikad čuo
Alkohol me ne zanima ali kad bi se mogao napraviti sok bez znatnog gubitka kvalitete...?