Post/gladovanje

Znanost, osobna iskustva i životne mudrosti
daco

Post Postao/la daco »

Danas mi je 4. dan posta. Počeo sam u petak. S obzirom koliko je kod mene sličnosti u psihčkim i fizičkim osjećajima sa metanefridijinim postom (postom i postom, kužite, ne?) ovako bi to prikazao:
metanefridija je napisao/la: ...ja sam prvi put stavila 6 dcl, a drugi put vec skoro 2 l. sutra cu litru tak da duze mogu drzati i masirati se.
ovaj dio identičan. nakon prvih 1/2l mi je sila. odem i sve izađe. u drugom pokušaju (ne drugi dan već odma) je puno lakše primiti ostatak (1,5l). Pomaže i prebacivanje na lijevi i desni bok (valjanje). Nakon 10ak minuta mi bude dosta pa onda čim se okrenem na sve četiri odma krene sila....
metanefridija je napisao/la:
eto meni je 6. dan iskljucivo na sokovima, jos uvijek nikakve grozote iz mene nisu ispale...
uglavnom ispadaju mali komadići koji su vjerojatno bili zaljepljeni u konkavnom dijelu crijeva. Negdje sam pročitao da kod starijih ljudi stijenka crijeva više nije kak bi reko vidljiva, več samo postoji uski prolaz u sredini.
metanefridija je napisao/la: ne smrdim, ne koristim ni gel za tusiranje ni dezic, samo cetku za suho trljanje ili lufu za mokro i onaj kristal nakon tusiranja. tusiram se jednom dnevno.
nemam neugodan zadah, nemam naslage na jeziku, a ne zvacem zvakace.
isto
metanefridija je napisao/la: koza mi nije ni bolja ni losija nego prije...cak je koza suha...
nije da prstim od energije, al ono, osjecam se ok.
također dosta suha koža, a ovo s energijom isto. ni manje ni više. koda niš ni ne radim zasad...
metanefridija je napisao/la: dnevno popijem dva soka, jednostavno nemam potrebu vise i jedan caj. izmedju toga vodu (janu).
gotovo isto. ja popijem tri soka i dva čaja od šipka. naizmjenično: sok-čaj-sok-čaj-sok
metanefridija je napisao/la: e da, stalno osjecam glad. ne ono, "mogla bih nesto pojesti" vec bas glad, fizicke manifestacie u zelucu i to. cekam onaj klik o kojem pisao decko koji je bio na vodi, kad se organizam prebaci na rezerve pa glad nestane...
e ovoga nemam. doduše jučer i prekjučer me još malo vuklo, ali jutros ništ. E da, jučer je bilo sunčano i toplo (napokon!!) sunčanje kod gladovanja dobiva sasvim novu perspektivu. Nevjerojatno paše! A pogotovo ako upališ film da je sunčeva energija hrana.
metanefridija je napisao/la: ...negdje sam procitala da kad se osjeti glad to je vrijeme za prekinuti post, heh, onda sam mogla nakon tri dana stat...
mislim da se prvih tri dana u to ne broji, vać kad se pređe ova granica ne-gladi, pa onda nakon određenog broja dana kad se glad "drugi put" pojavi to je onda znak. ovo je naravno pretpostavka.
Generalno se osjećam sve bolje a možda je tu i dosta sugestije jer sam dosta toga pročitao o gladovanju i sad sam već poprilično siguran da je to jedini uspješni način liječenja svih bolesti i održavanja dobrog zdravlja i kvalitetnog života.
Sretno svima koji su ili će odabrati ovaj istinski način da unaprijede sebe a time svojim mikrodijelićem i cijeli svijet.
:)
Phoenix

Post Postao/la Phoenix »

cestitam :palac: :skace:
metanefridija

Post Postao/la metanefridija »

daco, bravo! je, to je najbolji nacin lijecenja! drago mi je ako su ti moji postovi pomogli.

ja sam danas na jednodnevnom postu na sokovima :) upravo pijuckam sok od jabuke, narance, grejpa i blitve, kiselkasto-gorko, grejp dominira, al mi bas pase 8)
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Dobro nam dosao Daco! :)

:respekt:
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

daco je napisao/la:Generalno se osjećam sve bolje a možda je tu i dosta sugestije jer sam dosta toga pročitao o gladovanju i sad sam već poprilično siguran da je to jedini uspješni način liječenja svih bolesti i održavanja dobrog zdravlja i kvalitetnog života.
Sretno svima koji su ili će odabrati ovaj istinski način da unaprijede sebe a time svojim mikrodijelićem i cijeli svijet. :)
Lijepo si to napisao :)
daco

Post Postao/la daco »

hvala svima na podršci. :palac:
Odgovori