Mačke
Uspjelo nam malo prije podpomognuto piškeenjeee!!
To je veliki korak za nas.
BTW u Bubi nam već 3 dana ništa nisu naplatili, a tako su brižni... Još smo dobili antibiotik za sutra i prekosutra. Što ti je entuzijazam i ljubav za životinje...
To je veliki korak za nas.
BTW u Bubi nam već 3 dana ništa nisu naplatili, a tako su brižni... Još smo dobili antibiotik za sutra i prekosutra. Što ti je entuzijazam i ljubav za životinje...
Zadnja izmjena: miumiu, dana/u 06 ruj 2008, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Je, napisala sam već da je kod tog snobovskog veterinara dobio inekciju protiv nametnika od koje je skoro umro. Ovaj dobri vet je to totalno popljuvao. Micek je to iskakao, ja sam izvukla 10 cm dugačku mrtvu trakavicuaspalatus je napisao/la:a da nema mozda gliste ili neke druge nametnike... stencima se uvik daju one neke tablete tri dana da se ociste, ne znam bas kako je sa mackama...
Umro mi je mačić.
Iznenada.
Lijepo smo spavali noćas u kuhinji. Ujutro se mazio, raspoložen. Jeo je dvaput s apetitom. Dala sam mu antibiotik u hrani. Malo smo piškili. Umila sam ga. On je sve to strpljivo podnosio. Otišao je prileći u svoju luksuznu košaru, a ja u svoju sobu. Krenula sam si skuhat kavu. Vidim on leži izvan košare na parketu. Ništa posebno. Za minutu dođem malo da ga pomazim, a on skroz mlitav, još topao. Malo srce ne kuca.
Probala sam malo srce masirat ali ništa. Mislim da se nije mučio. Samo je ležao kao da spava. Zatvorila sam mu oči, zamotala ga (još ne znam što ću s malim mačjim tijelom) i stavila u njegovu košaru. Zapalila sam mu sviječicu da mu duša lakše ode u mačji raj. Može s mojom Mitzy brijat. 
Iznenada.
Lijepo smo spavali noćas u kuhinji. Ujutro se mazio, raspoložen. Jeo je dvaput s apetitom. Dala sam mu antibiotik u hrani. Malo smo piškili. Umila sam ga. On je sve to strpljivo podnosio. Otišao je prileći u svoju luksuznu košaru, a ja u svoju sobu. Krenula sam si skuhat kavu. Vidim on leži izvan košare na parketu. Ništa posebno. Za minutu dođem malo da ga pomazim, a on skroz mlitav, još topao. Malo srce ne kuca.
Mashalina i ja smo sa tužnim licem čitali tvoj post. Nemamo što pametno za reći osimmiumiu je napisao/la:Umro mi je mačić.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....ajme kakva lijepa gužva je tamo - ha?! - nadam se da će i neke od nas "pustiti" tamo kad dođe vrijeme! Barem u vizite!
Pokopala sam ga pokraj moje Mitzy, na Kupi. Sjela sam na vlak u 5, mače u kutiji... u 9 sam već bila u Zg. Neki kažu da kompliciram, ali meni je to dalo spokoj duši. Svijećica još gori tu u kuhinji. Nekad trebam malo rituala.
Zadnja izmjena: miumiu, dana/u 04 kol 2008, 08:25, ukupno mijenjano 1 put.