Mi smo ti tu za Vrt bez motike (i Revoluciju jedne slamke)!ogi je napisao/la:!!ajmo motike pa na njivu
Masaže
-
jelena
uopce ne znam gdje drugdje kod nas postoji ta masaza - al ova nije oduvijek bila u westinu (jao, kak im je lijep bazen tamo!) - taj salon energy clinic je prije bio na gornjem katu broadway tkalce pa su se preselili u westin. a cijene su bile iste.miumiu je napisao/la: Ja sam prvo zabrijala da sam dobila četveroručnu. Al dobila sam jednu cijelog tijela i jednu samo gornjeg ili donjeg. Vjerovatno u nekim normalnim salonima četveroručna nije tak skupa. U Westinu valjda čaša vode košta 20 kn.
ja sam jednom isla sa sestrom - rekla je da je pala u trans i da si je tijekom masaze kompletno izmantrala kako ce si urediti novi stan.miumiu je napisao/la: Jedna frendica mi je rekla da njoj ne paše četveroručna jer se ne može usredotočiti kad je previše ruku.Ja bih voljela jednom probat.
a ja se svaki put svojski trudim da ne zaspim. mislim da mi nijednom nije uspjelo. to mi je najgore s masazama - ak su dobre, tak uzivam da se vecinu vremena moram psihicki muciti koncentrirajuci se na nezaspivanje.
Mislim da toga ima na puno mjesta. Nije baš da brijem na salone za masažu ali znam recimo da ima u Esencia vitae u Kneza Mislava (jako blizu kafića gdje smo sjedile na kavi): http://essentiavitae.hr/tretmani/njegalica.htmjelena je napisao/la:uopce ne znam gdje drugdje kod nas postoji ta masaza.
Ovu ružicu sam im ja napravila: http://essentiavitae.hr/galerija.htm (ona velika kič slika. takvu su htjeli)
Ja uvijek zaspim kad mi jedna frendica (profi) radi šjacu. Šjacu mi je super na sasvim drugi način od klasične masaže. Na ovoj u srijedu nisam bila ni blizu da zaspim. Bilo je žestoko i bilo mi je čak puno bolje nego šjacu. Na kraju sam samo duboko uzdahnula.jelena je napisao/la:a ja se svaki put svojski trudim da ne zaspim. mislim da mi nijednom nije uspjelo. to mi je najgore s masazama - ak su dobre, tak uzivam da se vecinu vremena moram psihicki muciti koncentrirajuci se na nezaspivanje.
Zadnja izmjena: miumiu, dana/u 07 lip 2008, 11:06, ukupno mijenjano 2 puta.
-
jelena
ja sam bogme znala imati bolove danima nakon 'zenske' masaze. al te su bile vecinom medicinske. jednom sam dosla jednoj jer mi se ukocilo rame, a nakon masaze mi se ukocio vrat. al rame je prestalo.meni je dobro kad me cura, ona je nejzna, senzualna i skoro da zaspim, kod tipa se znam migoljit jer bome stisne al ishod je bolji.
i ja. pogotovo masazu.miumiu je napisao/la: Ja volim grubo.![]()
ja sam imala ludu srecu s tim u zivotu - svi moji (bivsi) su voljeli masirati. ili su se samo pravili (al ni to mi nije smetalomiumiu je napisao/la:Blago tvojoj curi ili dečku. IMO masiranje je jedan od osnovnih zadataka (za oba partnera) u svakoj vezi.![]()
-
jelena
tengz, bum probala nekad.miumiu je napisao/la: ali znam recimo da ima u Esencia vitae u Kneza Mislava (jako blizu kafića gdje smo sjedile na kavi): http://essentiavitae.hr/tretmani/njegalica.htm
to si bas naslikala? krasna je. ja sam sestri za stan slikala (fotkala) ruzu u vrlo slicnom izdanju pa je napravila ormaric od nje. mislim, vrata od ormarica.miumiu je napisao/la: Ovu ružicu sam im ja napravila: http://essentiavitae.hr/galerija.htm (prva fotka)
sjacu nikad nisam probala, nazalost. ne znam ni gdje ih ima kvalitetnih.
350kn 1h.. pa kod francuza ovog pola h dođe 80kn, 1h 160.. 2 osobe bi valjda 340kn.. imaju i oni to, bar sudeći po slici za novinemiumiu je napisao/la:Ja sam prvo zabrijala da sam dobila četveroručnu. Al dobila sam jednu cijelog tijela i jednu samo gornjeg ili donjeg. Vjerovatno u nekim normalnim salonima četveroručna nije tak skupa. U Westinu valjda čaša vode košta 20 kn.
Ja volim grubo.
you like it rough
Blago tvojoj curi ili dečku.
ili u metafore za diskriminaciju po godinama.. kak bi se to zvalo, imas seksizam, rasizam, specizam, a ovaj izam?Ovo bi mogli stavit među specističke metafore.
pa pogleć cijenu, kolko, 40tis za sve to?Kaj hm? Pa to ti je skoro kao da još jedan faks upišeš. Upisuje ti se i u radnu knjižicu.
ja sam mislil da je to ko tečaj za skolu stranih jezika npr.. oko 2tis, traje preko ljeta i aj bok
Ma nije ni tak važno da znaju, glavno da se trude.jelena je napisao/la:svi moji (bivsi) su voljeli masirati. ili su se samo pravili (al ni to mi nije smetalo). samo kaj neki od njih pojma nisu imali. jedan je, s druge strane, bio profesionalni maser, al' premalo smo se puta u zivotu vidjeli da bih to znala kak' spada 'iskoristiti'.
Profesionalcima je i onak pun kufer masiranja. Hoće doć doma i radit nekaj drugo za promjenu.
Vidi gore sam ti ostavila link za salon koji radi četveroručnu. Baš sam otvorila i cjenik. 300 kn za 50 min. A salon je totalno fensi šmensi. Tam di sam ja bila je duplo jeftinije. I izgleda ko rupa u odnosu na ovo (meni je super). Mislim da tam ne rade četvroručnu. Bar nisam vidjela na cjeniku kod njih.
Kod njih sam bila davno, samo na masaži leđa, vrata i glave (!) i bilo je ok, al ni blizu ovoj sportskoj. Jedan tip kod njih mi je radio šjacu, al to je bio užas. Nadam se da više na radi tamo. Bio je totalno bez senzibiliteta koji je nužan za taj posao.jelena je napisao/la:tengz, bum probala nekad..miumiu je napisao/la: ali znam recimo da ima u Esencia vitae u Kneza Mislava (jako blizu kafića gdje smo sjedile na kavi): http://essentiavitae.hr/tretmani/njegalica.htm
Da. Ulje na platnu. Za kikiriki.jelena je napisao/la:to si bas naslikala?
Mislim da bi ti mogla preporučiti moju prijateljicu. Mislim da su s njom svi koje znam da su probali bili zadovoljni.jelena je napisao/la:sjacu nikad nisam probala, nazalost. ne znam ni gdje ih ima kvalitetnih.
U čemu je problem? Napisala sam ili jer se nisi izjasnio (i zašto bi morao?). A zašto bi se automatski pretpostavljalo da imaš curu? Bezveze.filo je napisao/la:Blago tvojoj curi ili dečku.![]()
Ne znam. Ja sam mislila da je to kompliment. Samo je bed za sirote kokoši.filo je napisao/la:ili u metafore za diskriminaciju po godinama.. kak bi se to zvalo, imas seksizam, rasizam, specizam, a ovaj izam?Ovo bi mogli stavit među specističke metafore.
Nisam stigla proučit, ali u Makronovi to traje 4 godine. I isto košta dosta para, ne znam točno. Al poslije imaš zanimanje.filo je napisao/la:
pa pogleć cijenu, kolko, 40tis za sve to?![]()
ja sam mislil da je to ko tečaj za skolu stranih jezika npr.. oko 2tis, traje preko ljeta i aj bok
a kolka je cijena kikirikija ak se smije znatmiumiu je napisao/la: Da. Ulje na platnu. Za kikiriki.
i meni su glavu, posebice tam uši.. refleksologija.. uši su guštKod njih sam bila davno, samo na masaži leđa, vrata i glave (!)
mislim da prije svega volimo pipatja sam imala ludu srecu s tim u zivotu - svi moji (bivsi) su voljeli masirati. i
no e to.. al na onim slikama nisam videl tog..Na stolu za masažu postoji rupa za glavu tak da ležiš ugodno ravno na trbuhu i možeš disat.
a mogu se jastuci stavit. i onda po vratu mmmm
Sram me.filo je napisao/la:a kolka je cijena kikirikija ak se smije znat
Meni nisu dirali uši.filo je napisao/la:i meni su glavu, posebice tam uši.. refleksologija.. uši su gušt
Po tome se ljudi dosta razlikuju. Ja isto volim pipat i biti pipana. Znam ljude koji to ne vole, a znam i ljude koji se ne vole ljubit (sa svojim partnerom/icom) što mi je neshvatljivo.filo je napisao/la:mislim da prije svega volimo pipat![]()