Izvor vitamina B12 za vegane
Probao sam preko googla, ali nema nis..Luna je napisao/la:Čekaj...a što ćemo s ovima koji nisu iz ZG? Osijek, Split...ima li netko info gdje se tamo može obaviti ta pretraga?
Moraju otici do svoje bolnice i raspitati se..pa neka jave
Ja cu pokusat naci jos neki lab u Zagrebu gdje se mozda nece tako dugo cekati red i nalaz..
miumiu je napisao/la:Pa daj me uputi što je važno da ih pitam. I kaj je s onim tvojim nalazom iz privatnog laboratorija?
Pitaj ih da li rade MMA test u urinu.ogi je napisao/la:Privatni labovi ne rade MMA
KBC Rebro radi mjerenje metilmalonske kiseline (MMA) u krvi i urinu
Onaj stari nalaz je bio nivo B12 u krvi, za nas nepouzdana metoda..
Pogledao sam film..hvala ti Aspice!aspalatus je napisao/la:ma ne moras uopce ni pitatogi je napisao/la:Asp..posaljes mi kopiju DVDa?samo da skuzim moze li se iskopirat , ako ne moze poslat cu ti ga svejedno da pogledas..
Njima je tako prekrasno..
Poslat cu im mail i zamolit ih da naprave MMA test..
Ja neću ići na nikakve pretrage.

Postojala ta mogućnost u Puli ili ne, a niti kad dođem u ZG.
Ne želim hodočastiti po bolnicama niti si sugerirati neko bolesno stanje, jednostavno ću se nastaviti kljukati VEG1 bombonima, počeo sam već svakodnevno uzimati (stavio sam ih na vidljivije mjesto
), dok se ne pronađe/dokaže neki prirodniji oblik unosa za koji ipak vjerujem da postoji. 
Postojala ta mogućnost u Puli ili ne, a niti kad dođem u ZG.
Ne želim hodočastiti po bolnicama niti si sugerirati neko bolesno stanje, jednostavno ću se nastaviti kljukati VEG1 bombonima, počeo sam već svakodnevno uzimati (stavio sam ih na vidljivije mjesto