LUNA LUNA....Luna je napisao/la:Da, to je to. Zanimljivo kako su se ti simptomi pojavili upravo nakon mog prvog klistiranja. Vjerojatno sam time dodatno "isprovocirala" njihovo izlaženjemuki je napisao/la:otrovi u organizmu - počinju ti se oslobađati (mislim da te to pati) nakupine u tankom crijevu (čitaj nakupljeni otrovi) pa te to pati - od toga te boli glava i osjećaš se malaksalo ....
a ne ne ..... ti simptomi su normalni i logični da su jaci nakon klistiranja.....
LELE...
kada klistiras crijeva onda ti se sa stijenke crijeva "otkidaju" ili "oljušte" komadi naslaga koji izgledaju kao koža ili tako nešto - to ti je smeće koje ti se nakupilo tijekom života i "kvalitetne" ishrane.... to ti je kratko i jasno čisti otrov i vrlo je opasno takva čišćenja raditi na radikalnoj bazi jer može doći doslovno do trovanja organizma i doslovnom da ne može doslovnijem smislu te riječi.....
znam ja to.....
kada prođe prces čišćenja organizma tada ti je stjenka čišća i daleko lakše prima organizam hranjive tvari u sebe...ovako je sve to prolazilo kroz taj "filter" koji ti se počeo odvajati od stjenki....
ma to je užas živi - nemoj ni gledati što izlazi kada budeš bila na nuždi jer je to blagi užas.....
Fitolax je sredstvo koje ti olakšava proces čišćenja i on ti se uopće ne asimilira u orgsanizam - organizam ne može ništa s njim i ne ulazi nego samo PROLAZI kroz crijeva.... sredstvo izgleda kao Čokolino ljuspice, umješa se u vodi prema napisanom omjeru i mora se nabrzinu popiti jer to bubri...to sredstvo ti u biti napravi u želucu i crijevi nešto poput spužve - nešto slično onoj četki kojom se peru boce ....ta spužva ti nježno i blago tare po stjenki crijeva i najčešće izlazi u komadu i van....osjetit ćeš kad to krene...sasvim je lako i u redu...ne moraš se toga bojati ili nešto....
ja sam to koristio kada sam prolazio svoj proces čišćenja i nisam uopće trebao klistir...to me se nije dojmilo....
ali srećo, ovaj proces koji si ti krenula se ne radi sa tvojim tempom života nego kada uhvatiš tjedan-dva godišenjg ili slobodnih ili tako nečega.... tada ćeš tek moći da se dovoljno smiriš i opustiš, jer tijelo što je više u stresu više toksina i oslobađa pa onda sa jedne strane radiš čišćenje organizma a sa druge ga strane truješ.....vječni krug....šta ćeš....
da se pazi o pij kamilice ili klistiraj sa kamilicom jer će ti ona blagotvorno djelovati na stjenku crijeva da ti lakše to sve i zaraste i počne funkcionirati......
uhhhh.....
pitaj samo što te interesira i probaj si naći knjigu o DETOKSIZACIJI ORGANIZMA.... to je korisno štivo do čepa.....obavezno pročitati prije ovog ašto si krenula (ako već nisi).....
pazi na se