To nije suribachi, to je mužar/avan/tarionik/stupa.Luna je napisao/la:Evo...jeste sad vidjeli drveni?![]()
Multipraktik / sokovnik / blender
da malo je cudno al opet ko zna..jednom sam gledala kako se drvo zapravo najbolje cisti i bakterije se ne uspiju nahvatati iako po izgledu neke drvene kuhinjske daske koja je bila dugo u upotrebi bi se dalo zakljucit da je full sporka..miumiu je napisao/la: Samo mi je čudna ideja za drveni tarionik obzirom da drvo sve upija, a od vlage/masnoće potamni.
Da, drvo je mrak u odnosu na npr. plastiku. Navodno da se na plastičnoj dasci za rezanje bakterije puno više zadržavaju od onih drvenih jer drvo ima neki prirodni mehanizam... misterija. Ali keramika se, mislim, prilično lako i učinkovito čisti.aspalatus je napisao/la:jednom sam gledala kako se drvo zapravo najbolje cisti i bakterije se ne uspiju nahvatati iako po izgledu neke drvene kuhinjske daske koja je bila dugo u upotrebi bi se dalo zakljucit da je full sporka..
-
Miss Dalloway
Evo napokon mogu veselo izjaviti da sam dobila i isprobala sokovnik Green star 2000.
Zaista je se ono što su reklamirali i što sam o njemu čitala i čula. Iz zelenog lisnatog povrća iscijedi zadnju kapljicu tekućine i to je ono najvrijednije u toj makini. Jučer i danas probala sam neke kombinacije. Ima manji broje okretaja i radi na principu preše i ima 2 dijela za cijeđenje, jedan sitniji, a jedan grublji tako da ostane malo pulpe. Još su tu neki dodaci kao što je bokal i dr. Sve je pet, samo što je naravno malo tlaka (kao i kod svih sličnih aparata) čišćenje, pogotovo ako se radi samo za jednu osobu kao što činim ja. Ma zapravo sve dijelove nekako lako i operem osim tog ribeža u kojeg se zabiju vlakanca voće i povrća pa si treba malo dati truda s četkicom.
Hm, morat ću si ipak raditi veću količinu soka, za cijeli dan, pa si na neki način sačuvati. Termosica drži ili nije baš za čuvanje enzima i vitamina?
Hm, morat ću si ipak raditi veću količinu soka, za cijeli dan, pa si na neki način sačuvati. Termosica drži ili nije baš za čuvanje enzima i vitamina?
-
jelena