uh nebrem najti ono di sam pisal o tome..
klijalica mi je pomogla, lakše je klijat
glupo je složen taj prijeklop tih katova, trebali bi lakše sjest na kat niže, par put sam zlijal vodu jer me cimnulo.
al odsad koristim samo jedan kat, to mi bjude dovoljno, ostatala 2 u ropotarnicu http://www.advent.hr/uredj/klijalica.html
ja sam bil nespretan s tim, nije mi se dalo radit to kak spada, stavil sam ih u zdjelu i prek njih mokra krpa i onda cijelu konstrukciju namočil i samo obrnul nek se cijedi. tak su mi se stalno lijepile na tu krpu pa sam ih trgal s nje i tak.. naravno da je sad sve lakše.
Mislim da nema smisla kupovati klijalicu. Barem ne ove koje trenutno vidim da se nude na tržištu.
Osim što su bolesno skupe (čitaj: ne vrijede te cijene), uzrađene su od nekvalitetne plastike, a za _zdravo klijanje_ se preporuča ili staklo ili keramika.
_Sam svoj majstor_ rulz
ja si bas neki dan mislim kak to da mi bas ne uspijevaju.. alfaalfi mozda rpesel rok trajanja, al i inace.. makar ja to napravim traljavo pa zaboravim na njih itak...
ni ja ne preporucam kupovanje tog.. zasad bar
i ja sam kupila alfu ali isklijalo mi je 2'% sjemenki mozda je staro sjeme...uglavnom psecnica i medin slnutak odlicno napreduju..( psenicu svaki dan podsisam i napravim zeleni frape
kupila sam klijalicu,ali jedino što mi uspijeva su mungo klice,uzela sam i klice od rotkvice ali sam ih nakon 3dana bacila jer su se na njima pojavile nekakve mucice bijele.jeli netko pokušao sa njima?
slatka kao med je napisao/la:kupila sam klijalicu,ali jedino što mi uspijeva su mungo klice,uzela sam i klice od rotkvice ali sam ih nakon 3dana bacila jer su se na njima pojavile nekakve mucice bijele.jeli netko pokušao sa njima?
hej slatka, te bijele mucice (nalik plijesni) sam i ja zapazio kad sam prvi put klijao rotkvicu. uz malo guglanja saznao sam da je riječ o mikro korijenčićima na samom korijenu, koji se nakon ispiranja slijepe uz korijen i kao da ih nema. šteta za bačene male rotkvice