Kojim sportom se bavite?

Vježbaj kao da ti život ovisi o tome!
muki

Post Postao/la muki »

pa eto Luna ti je nagovijestila vec kako to da rijesis.....dogovori sa curama da ti plate tecaj a ti glumi partnera......:)
odradis - njima dobro, tebi dobro......
svima svega i svi sretni :)
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:ja si nekaj razmišljam da probam tečaj plesa za tamo negde 3 godine.. ne znam ni u kolu plesat
Ti si stalno negdje u budućnosti. :zujo:
filo

Post Postao/la filo »

Janis Joplin je napisao/la:kuglam... no, otkad ne jedem meso, noge su mi se prepolovile...
kak bi to još izgledalo da si dokoljenke obučeš...
kak to misliš da *treniraš* kuglanje? kaj se tu ima trenirat, baciš kuglu i nadaš se najboljem :huh:

mijumiju zake si odustala od yoge?
muki

Post Postao/la muki »

to ti je isto kao da kazes - sto se ima trenirati u bilijaru ili pikadu - pa ti pogodi onaj centar ak' si njuska ili ne znam, broj koji ti treba (samo sto je kuglanje daleko fizicki zahtjevnije - treba tebe Filo pustiti da odigras jedno sat-dva kuglanja pa cuti komentare slijedeci dan - ne bi hodati mogao)...
kuglanje je fizicki zahtjevan sport....a da ne govorim o nekoj preciznosti koju moras dobiti na ne znam koliko metar udaljenosti pogoditi gotovo u centimetar tocku da poslozis sve kegle.....ili ako ti ostanu par komada cudno poslozenih da ih uspijes sve potuci dolje koristeci pri tome neke cudne rotacije kugle u kuteve ulaza nedju kegle.....

nek me Janis ispravi ak' sam nesto krivo rekao...al' za kuglanje trebas biti i fizicki jak i precizan... :D
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:mijumiju zake si odustala od yoge?
Odselila sam se na drugi kraj grada. Onda htjela sam probat nešto novo, trbušni ples. To je baš fora, al trenutno mi pilates najviše treba, IMO. A ne mogu sve odjednom.
filo

Post Postao/la filo »

muki je napisao/la:to ti je isto kao da kazes - sto se ima trenirati u bilijaru ili pikadu - pa ti pogodi onaj centar ak' si njuska ili ne znam, broj koji ti treba (samo sto je kuglanje daleko fizicki zahtjevnije - treba tebe Filo pustiti da odigras jedno sat-dva kuglanja pa cuti komentare slijedeci dan - ne bi hodati mogao)...
pa ne znam, zato i pitam...
ne znam ni kaj se to trenira u pikadu, postoje neke ciljane vježbe? etide za svladavanje određenih tehničkih sitnica? :)
nikad se nisam kuglal, nit me baš zanima.. pikado i biljar sam igral svaki po 2x u životu... nije mi bilo zanimljivo..
a kolko uopće ta kugla ima kila?
okej fizički, ako je kugla teška, a mogu je podići da kuglam ( :) ) znam da bi me leđa ubijala...

btw kupil je homer svojoj ženi kuglu za rođendan sa svojim imenom (kao da zna od koga je to dobila :smijeh1: ) i rekel joj je da ako joj se ne sviđa, da on zna nekog kome se bude sigurno :smijeh2:
muki

Post Postao/la muki »

sam pokret bacanja kugle (tehnicki isprava) je i bez kugle zahtjevan nakon sat vremena izvodjenja .... dodas jos kuglu i onda si u hlincu....
pitaj Janis - sve ce da ti kaze sam da se vrati zi skole - pretpostavljam...
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

muki je napisao/la:nek me Janis ispravi ak' sam nesto krivo rekao...al' za kuglanje trebas biti i fizicki jak i precizan... :D
Slažem se. Kugla je dosta teška, a čunjevi prilično udaljeni. Nije baš jednostavno, meni barem nije bilo.
filo

Post Postao/la filo »

hm... slika
jer meni se ovakk ne čini ništ specijalno, naravno ne velim da je lagano, al u usporedbi sa ostalim vještinama... uz malo zakona fizike
je i bez kugle zahtjevan nakon sat vremena izvodjenja
pa nisam ni mislil u sat vremena... hihi.. bicikl sam se učil duže..

btw glupo pitanje, ima uopće kaj muških na pilatesu?
Janis Joplin

Post Postao/la Janis Joplin »

filo je napisao/la:kak bi to još izgledalo da si dokoljenke obučeš...
kak to misliš da *treniraš* kuglanje? kaj se tu ima trenirat, baciš kuglu i nadaš se najboljem :huh:
imam jedne šarene dokoljenke koje idu samo za jedan šos... koji je do poda skoro...
hehe... treniraš mozgić... i to je teškoatleski sport...
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:hm... [img]
btw glupo pitanje, ima uopće kaj muških na pilatesu?
Kod nas nema. Ali Vježbe je smislio Joseph Pilates.
http://www.mindbodystudio.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Pilates
filo

Post Postao/la filo »

ja sam znači planiral na yogu, al to mogu valjda najranije tek od siječnja..
ne znam sad, budem im se mogel sam tak priključit? ako su oni već odmakli i to.. da ih ne kočim..
i je teško u početku? kolko ljudi je bilo kad si išla?
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:ja sam znači planiral na yogu, al to mogu valjda najranije tek od siječnja..
ne znam sad, budem im se mogel sam tak priključit? ako su oni već odmakli i to.. da ih ne kočim..
i je teško u početku? kolko ljudi je bilo kad si išla?
Nemoj čekati. Kreni sad. Vidjet ćeš kako će biti. Sve ovisi kakav si ti inače tip. Npr. moja jedna poznanica nikad nije išla na yogu a može sjesti u pravi lotos. Ja sam išla godinama a nikad nisam mogla to. Ona je sva savitljiva jer je ko dijete išla na balet. A ima valjda nešto i urođeno. Na yogi svaktko radi u svom tempu i nije baš bitno neko natjecanje. Ako voditelj jako požuruje to nije u duhu yoge IMO.
Nas je u grupi bilo desetak. Išla sam kraće vrijeme i u drugu "školu" yoge, tamo nas je bilo puno više. Nikad nisam izbrojala. To je bilo dosta loše. Što manja grupa to bolje.
muki

Post Postao/la muki »

yogu ne treniras - nego zivis....to ti je kao da ti lik koji jede meso kaze "cuj ja ti budem postao vegic na proljece kad bude vise zelenoga!"....sam ti kreni pa ces vidjeti kojim tempom mozes ici - ne moras se bojati da ces nekog akociti.....
filo

Post Postao/la filo »

a ne bi baš još.. još se oporavljam od operejšn...
e a bavim se sportom cijeli život, ali tak sam nesavitljiv.. ja ne mogu ni turski sjed napravit :)
meni bu nekaj puklo tam :smijeh1:
Ja sam išla godinama a nikad nisam mogla to
aj valjda to ne čeka i mene :(
Što manja grupa to bolje.
naravno...

btw sjećam se kad smo išli u teretanu na varteksu a ona bila sva puna ogledala.. brrrr... valjda tam ne bu tak :)
jer bum se ko meduza u kamen pretvoril kad si uhvatil pogled (ne budem se mogel opustit hihi dobra fora, a? :) )
Odgovori