odradis - njima dobro, tebi dobro......
svima svega i svi sretni
pa ne znam, zato i pitam...muki je napisao/la:to ti je isto kao da kazes - sto se ima trenirati u bilijaru ili pikadu - pa ti pogodi onaj centar ak' si njuska ili ne znam, broj koji ti treba (samo sto je kuglanje daleko fizicki zahtjevnije - treba tebe Filo pustiti da odigras jedno sat-dva kuglanja pa cuti komentare slijedeci dan - ne bi hodati mogao)...
pa nisam ni mislil u sat vremena... hihi.. bicikl sam se učil duže..je i bez kugle zahtjevan nakon sat vremena izvodjenja
imam jedne šarene dokoljenke koje idu samo za jedan šos... koji je do poda skoro...filo je napisao/la:kak bi to još izgledalo da si dokoljenke obučeš...
kak to misliš da *treniraš* kuglanje? kaj se tu ima trenirat, baciš kuglu i nadaš se najboljem![]()
Kod nas nema. Ali Vježbe je smislio Joseph Pilates.filo je napisao/la:hm... [img]
btw glupo pitanje, ima uopće kaj muških na pilatesu?
Nemoj čekati. Kreni sad. Vidjet ćeš kako će biti. Sve ovisi kakav si ti inače tip. Npr. moja jedna poznanica nikad nije išla na yogu a može sjesti u pravi lotos. Ja sam išla godinama a nikad nisam mogla to. Ona je sva savitljiva jer je ko dijete išla na balet. A ima valjda nešto i urođeno. Na yogi svaktko radi u svom tempu i nije baš bitno neko natjecanje. Ako voditelj jako požuruje to nije u duhu yoge IMO.filo je napisao/la:ja sam znači planiral na yogu, al to mogu valjda najranije tek od siječnja..
ne znam sad, budem im se mogel sam tak priključit? ako su oni već odmakli i to.. da ih ne kočim..
i je teško u početku? kolko ljudi je bilo kad si išla?
aj valjda to ne čeka i meneJa sam išla godinama a nikad nisam mogla to
naravno...Što manja grupa to bolje.