GLAZBA

Radio Crkvica je mjesto na kojem možete svakog dana ugodno iznenaditi svoje uši, pop, soul, funky, jazz i blues zvukom. Jutarnji program obiluje stranom pop glazbom koja će vas pokrenuti u novi dan dok večernji program donosi notu klasike za opuštanje.

Tijekom dana, ritam se pojačava s najboljim od današnje elektronske plesne glazbe i starih hitova. Domaća glazba je kroz cijeli dan prisutna sa oko 30% udjela, pola od toga je suvremena duhovna glazba. Sve pjesme pažljivo biramo, konstantno dodajemo nove stvari u našu fonoteku i uklanjamo one koje nam nisu sjele. Važno nam je da se pjesme što manje ponavljaju kako bi program bio zanimljiv i onima koji, poput nas, provode veći dio dana uz radio.

Volimo birati pjesme za Radio Crkvicu ali s obzirom da ih ima preko 100 milijuna, trebalo bi nam tisuću godina da ih sve preslušamo. Zato se oslanjamo i na vaše preporuke kako bi zajedno gradili što kvalitetniji i uzbudljiviji program. Uvijek rado primamo vaše glazbene preporuke putem maila, foruma i WhatsAppa.