EMISIJE

Deejay Time


Elektronska plesna glazba, svakog petka od 20 do 23h
U pripremi...

Poezija zagrljena glazbom


Suvremena poezija čvrsto zagrljena glazbom.
Naratori / recitatori: Gordana Kovačić, Tomislav Balala,
Robert Kurbaša, Zrinko Kapetanić... Emitira se unutar glazbenog bloka Klasična večer, otprilike svakih sat vremena.

Jazz klub


Jazz i srodni pravci, blues, soul, funk, rhythm'n'blues…
Subotom od 20:00 do 23:00, ulaz je slobodan! :)


Klasična večer


Vidimo se na putu istinske ljubavi prema glazbi, umjetnosti i životu. Gdje leptiri razigrano plešu svoj ples i vjetar raznosi dobar zvuk.
Svakog dana od 20:00 do 23:00, osim subote.


Kruh za duše naše


Kruh za duše naše je emisija koja svakodnevno donosi svježu duhovnu hranu u obliku kratkih i sažetih propovijedi naših katoličkih svećenika. Neki od njih su don Josip Radić, vlč. Ivan Valentić, vlč. Jakov Rađa, fra Ante Vučković, vlč. Ivan Grbešić, vlč. Anđelo Maly... Pridružite nam se na ovom duhovnom putovanju jer Kruh za duše naše je prava poslastica! Svakog dana u 17:30, 18:30 i 19:30.

Čuda dolaze

Čuda i danas dolaze, Isus i danas ozdravlja! Ova emisija je zamišljena kao duhovna obnova. U njoj će svakog 21. u mjesecu sa početkom u 21:00 biti emitirana skraćena snimka Svete mise za ozdravljenje od nedjelje 21.2.2016. iz crkve Presvetog Srca Isusova u Šurkovcu. Misu je predvodio fra Ivo Pavić, propovijedao je don Marko Klarić. Don Marko je rođen 1978., umro je mlad 2017.

"Vidio sam ga samo jednom, na toj Svetoj misi. Po njegovim rukama i molitvi Bog mi je dao novi život i od tada primam milost na milost. Dragi Marko, hvala ti na svemu, moli za nas! Bog zna! ;)"

Vikendica

Vikendica je program nedjeljom koji nastoji čuvati blago naše hrvatske narodne glazbe. U pripremi...