EMISIJE

Poetski tren


Suvremena hrvatska poezija čvrsto zagrljena glazbom.
Naratori / recitatori: Gordana Kovačić, Tomislav Balala,
Robert Kurbaša, Zrinko Kapetanić...
Emitira se unutar glazbenog bloka Klasična večer,
otprilike svakih sat vremena.

Jazz klub


Jazz i srodni pravci, blues, soul, funk, rhythm'n'blues…
Svake subote od 17:00 do 20:00, ulaz je slobodan! :)


Klasična večer


Vidimo se na putu istinske ljubavi prema glazbi, umjetnosti i životu. Gdje leptiri razigrano plešu svoj ples i vjetar raznosi dobar zvuk.
Svake večeri od 20:00 do 23:00.


Kruh za duše naše


Kruh za duše naše je emisija koja vam donosi svježu duhovnu hranu u obliku kratkih i sažetih propovijedi naših katoličkih svećenika. Neki od njih su don Josip Radić, vlč. Ivan Valentić, vlč. Jakov Rađa, fra Ante Vučković, vlč. Ivan Grbešić, vlč. Anđelo Maly... Od ponedjeljka do petka u središnjem programu, tri puta dnevno, otprilike svakih sat vremena. Pridružite nam se na ovom duhovnom putovanju jer Kruh za duše naše je prava poslastica!

Čuda dolaze

Čuda i danas dolaze, Isus i danas ozdravlja! Ova emisija je zamišljena kao duhovna obnova. U njoj će svakog 21. u mjesecu sa početkom u 21:00 biti emitirana skraćena snimka Svete mise za ozdravljenje od nedjelje 21.2.2016. iz crkve Presvetog Srca Isusova u Šurkovcu. Misu je predvodio fra Ivo Pavić, propovijedao je don Marko Klarić. Don Marko je rođen 1978., umro je mlad 2017.

"Vidio sam ga samo jednom, na toj Svetoj misi. Po njegovim rukama i molitvi Bog mi je dao novi život i od tada primam milost na milost. Dragi Marko, hvala ti na svemu, moli za nas! Bog zna! ;)"

Vikendica

Vikendica je program nedjeljom koji nastoji čuvati blago naše hrvatske narodne glazbe. Donosi vam stariju duhovnu, domaću i narodnu glazbu. Izuzetak su slovenske pjesme koje lijepo nadopunjuju naše zagorske pjesme. Uživajte u dobroj atmosferi vikenda uz Vikendicu. Going back to the roots!
Ako imate ideje i prijedloge za nove emisije ili želite sudjelovati u nekoj od naših emisija, slobodno nam se javite. Radujemo se vašim prijedlozima i nastojat ćemo ih uvrstiti u naš program. Vjerujemo da uz vaše sugestije možemo ponuditi još zanimljivije radio sadržaje.