U zadnje vrijeme sam jako puno čula o liječenju/ublažavanju nekih zdravstvenih problema s kojima se hrvam pomoću kanabisa/marihuane/trave/ganđe/... Ima dosta literature o tome, a čula sam i iskustva iz prve ruke. Npr. upoznala sam dečka koji je pola godine bio u komi (ono ležao polumrtav s puno cijevčica koje su ga držale na životu) zbog teške ozljede glave, od tada ima problema u vidu spasticiteta mišića (to i mene muči) i tvrdi da ne bi mogao normalno hodati da ne konzumira spomenutu supstancu. Je li to samo izgovor za uživanje vjerovatno nikad neću saznati, ali znam da mene zanima samo kao pomoć za uklanjanje simptoma bolesti (konačno rješenje ću vjerovatno morati nastaviti tražiti drugdje). Kako nisam pušač i ne privlaći me ideja da inhaliram dim tražim alternativne načine za konzumaciju. Kažu da se može kuhati čaj i peći kolači. Dapače, može se koristiti u kuhanju. Kak je supstanca skupa i ilegalno se nabavlja pokušavam naći najbolji način da iskoristim (malu) količinu koju imam.
Nisam još ni potvrdila ima li efekta na mene kojem se nadam, ali probat ću.
Dakle, ima li netko iskustva (čaj i sl.)?
BTW kažu da je pomaže za probleme sa spavanjem, Ogi.
eh ovako, za čaj i kolače ništa ne znam, ali znam da je dobro nargilu si uzet ( nije loše ne bih ti govorila da je ) i da pomaže u nesanici ali opet ovisi kako kome ...
mislim gle s kanabisom trebaš probati ti sama naravno, i tako ćeš moći sama prosuditi jedino, a baš me zanima to kak funkcionira sa čajem i kolačima, zbilja me zanima jer bih to probala naravno, iako mi je to prvi glas da čujemo kako postoje kolačići i čajevi s hašišom
ica je napisao/la: prvi glas da čujemo kako postoje kolačići i čajevi s hašišom
Postoje kad ih napraviš, ili ti ih netko napravi.
Ima recepata svakakvih (puding, maslac, šalša, čokolada...) po netu. Meni je bitan zdravstveni efekt prvenstveno, a ne uživanje.
imam knjigu doma o povoljnim stranama mar. (prije sam je imal okrenutu koricom prema zidu lol.. sad me sve to ne zanima pa mi je svejedno)
kolač je bil popularan kod nas, ja ga nisam nikad probal..
s obzirom da kuhanje unistava mozda luna stavi neku raw verziju na svoj sajt lol
filo je napisao/la:imam knjigu doma o povoljnim stranama mar.
Nedavno sam pročitala dijelove te (pretpostavljam) knjige koji su me zanimali. Ali nije se išlo baš puno dalje od nabrajanja kojim bolesnicima je sve pomoglo.