umrla mi papiga pred 2 godine 13 godina stara....cimne me kad vidim ovo i mam se sjetim prve papige koju mi maca 'ulovila' ... tako da mi ova simbioza naprosto krasna!
hvala ogi na postavljanju fotografija....i ja sam ih dobila mejlom.....
no, upravo sam dosla iz nashe lokalne shinternice...kojoj su dali blagoglagoljiv naziv prihvatiliste...i gde su poceli naveliko svake nedelje da ubijaju pse......
videli smo ih...preslatki su, ima i kuja sa dva mala shtenca koja se ubijaju na zicama u kavezu...to su inace mali kavezi....prljavi od mokrace.....strasno, ima stene koje je sad naraslo od februara stoji u kavezu.....ne mogu vishe....dushu sam isplakala......nisam se vishe mogla uzdrzavati....
sve smo probali, i stalno nastojimo i da se azil otvori i usvoji no kill strategija i nema sta nema, pare postoje..i to ogromne pare...ali oni zele narucena ubistva...komunalni inspektor...da nalog veterinaru...ona ga ubije sa T/61 i napise sumnjiv na bolest...to je dijagnoza za sve.......imamo sve dokumente..dokaze..
nama ne daju da volontirmo, da ih fotografishemo/udomljavamo, hranimo, nalepili su nalepnicu/zabranjeno fotografisanje na kapiju...iako nemaju pravo na to.....da bi sakrili istinu......
ne znamo vise sta cemo od sebe.................