Postano: 13.1.2017. pet. 09:38 Naslov:
Nisam probao, nije mi privlačna ideja.
Noćas sam bolje spavao...
Mislim da je ovaj puta uzrok nesanice reakcija na gomilu čajeva, limuna i češnjaka.
Grlo je reagiralo tako što sada malo bolje izgleda ali već dva dana govorim promuklim glasom.
Postano: 13.1.2017. pet. 11:15 Naslov:
Nema pravila, nekad je mjesecima relativno ok i onda se zareda nekoliko loših noći.
Naravno da čajevi, limun i luk nisu razlog nesanice kao što nisu razlog ni upaljenog i promuklog grla.
Očito sam probudio beštiju koja je okupirala grlo.
I eterična ulja pomažu vam da lakše uronite u carstvo snova. Tu se posebno ističu lavanda, sandalovina ili pak kamilica. Možete nakapati 2-3 kapi na jastuk ili na neku krpicu, zatim na zdjelicu na radijatoru, a možete si pripremiti i mirisnu kupku. Dobro je imati neki ritual koji će vas uljuljkati u san. Uz kupku ili tuš, to može biti i neka knjiga ili pak slušanje umirujuće glazbe.
I eterična ulja pomažu vam da lakše uronite u carstvo snova. Tu se posebno ističu lavanda, sandalovina ili pak kamilica. Možete nakapati 2-3 kapi na jastuk ili na neku krpicu, zatim na zdjelicu na radijatoru, a možete si pripremiti i mirisnu kupku. Dobro je imati neki ritual koji će vas uljuljkati u san. Uz kupku ili tuš, to može biti i neka knjiga ili pak slušanje umirujuće glazbe.
Čitam malo ovu temu i pada mi na pamet da ja sa spavanjem nemam problema .
Fizički rad od jutra do mraka i po noći spavam kao beba.
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.