EKO sela i udruge
Išla sam sa curkama samo u posjetu da vidimo kako to izgleda jer sam ja sama imala ideju (još uvijek imam) kupiti neko zemljište i složiti si nešto slično, da bi ljudi mogli doći i biti daleko od urbanog.
U Ei smo vidjele kako su složili kućicu od drveta sa solarkama, ognjište, malo umjetno jezerce, vjetrenjača, polje gde je zasađen "špeceraj"
životinje koje su pitome i ne bježe. Svuda razbacane skulpturice anđela, figurica, raznih umjetničkih radova.
To stvarno treba ići vidjeti.
U Ei smo vidjele kako su složili kućicu od drveta sa solarkama, ognjište, malo umjetno jezerce, vjetrenjača, polje gde je zasađen "špeceraj"
I ja sam planirala otići do tamo. Zvuči predivnoTaisha je napisao/la:Išla sam sa curkama samo u posjetu da vidimo kako to izgleda jer sam ja sama imala ideju (još uvijek imam) kupiti neko zemljište i složiti si nešto slično, da bi ljudi mogli doći i biti daleko od urbanog.
U Ei smo vidjele kako su složili kućicu od drveta sa solarkama, ognjište, malo umjetno jezerce, vjetrenjača, polje gde je zasađen "špeceraj"životinje koje su pitome i ne bježe. Svuda razbacane skulpturice anđela, figurica, raznih umjetničkih radova.
Jel se može tamo i prespavati ili ?
Da, na portalu isto tak vele-da se ponese šator & vreća za spavanje & pribor za boravak u prirodi. Ništa od toga nemamTaisha je napisao/la:vidiš to ne znam jer nisam pitala s obzirom da nam nije trebalo. ali mislim da može, trebala bi imati vreću za spavanje.
Bilo bi super kad bi jednu od tih sagrađenih eko kučica osposobili za noćenje gostiju.
- chiril stipsa
- Kontakt:
Koliko ja znam ne postoji u Hrvatskoj azil za biljojedne životinje. Bile su neke kokoši za udomiti pa je bilo traženja i moljenja.chiril stipsa je napisao/la:primijetio sam da u hrvatdkoj nema gotovo niti jedan azil ili rezervat ili farma za zivotinje tipa svinje, krave, kokosi itd. mislim, ako netko zna da postoji tako nesto nekami kaze. pri tome mislim na vegansku farmu i zivotinje koje su izbavljene iz kaveza.
To je bio eventualni sljedeći korak u mom projektu farme (ovisno o mogućnostima i dogovoru).