Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
aspalatus

|
Postano: 25.12.2007. uto. 21:28 Naslov: Prelazak na sirovo |
|
|
treba mi pomoc.
kad sam presla na vegetarijanstvo ekipa oko mene je imala uzrecicu " kad probas visi okus vise te nista ne vuce da se vratis na nizi" i to je sljakalo skoro 20 godina...kad sam upoznala vas i otkrila mracnu stranu mlijecne industrije,one slike su tako snazno na mene djelovale da sam pobacala sve sta san imala u frizideru i vise nikad nisam kupila ponovo...
sad mi treba taj okus sirove hrane jer stvarno zelim ustrajat. par dana sam gledala po internetu klipove , citala recepte...i sad ( ovo pisem u izgladnjelom stanju svijesti ) sad sam malo tuzna...nekako mi se cini da ili moram poceti koristiti namirnice za koje uopce nisam ni znala da postoje ( jer su sa druge strane svita) ili se moram presaltat na slatkaste okuse ( ja koja vise volim slana jela).
tko je sa foruma na sirovom? ajde podjelite malo samnom svoja iskustva, losa i dobra...kako prevladvate krize? da li svaki dan jedete samo salate i voce sa orasidima?...
 |
|
[Vrh] |
|
 |
Luna

|
Postano: 25.12.2007. uto. 21:50 Naslov: |
|
|
E moja Asp, prvo treba shvatiti da
"Ne živimo da bismo jeli, nego jedemo da bismo živjeli"
Treba se samo naviknuti na nove/ drugačije okuse i kombinacije. Znam da nije lako. Ja imam sreće da obožavam slatko - voće. |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

|
Postano: 25.12.2007. uto. 22:05 Naslov: |
|
|
Okus nije tako bitan kada znas da tom prehranom radis dobro svima..
Mlijeko..mislim..nisi izgubila neki raskos okusa |
|
[Vrh] |
|
 |
aspalatus

|
Postano: 25.12.2007. uto. 22:14 Naslov: |
|
|
luna, imam osjecaj da cemo se jos razgovarati na temu iza nove godine  |
|
[Vrh] |
|
 |
filo
|
Postano: 25.12.2007. uto. 22:15 Naslov: |
|
|
ogi je napisao/la: | Okus nije tako bitan kada znas da tom prehranom radis dobro svima.. |
ja bi recept za kineske kolačiće sudbine. da namećem unutra ogijeve izjeve :bart: |
|
[Vrh] |
|
 |
aspalatus

|
Postano: 25.12.2007. uto. 22:16 Naslov: |
|
|
ogi je napisao/la: | Okus nije tako bitan kada znas da tom prehranom radis dobro svima..
ogi pocinjem sumnjati da citas ove postove dok radis nesto drugo, ili citas svako drugu rijec koju netko napise
da nisi mozda bio na kakvom tecaju brzog citanja 
Zadnja promjena: aspalatus; 25.12.2007. uto. 22:18; ukupno mijenjano 1 put. |
|
[Vrh] |
|
 |
aspalatus

|
Postano: 25.12.2007. uto. 22:17 Naslov: |
|
|
filo je napisao/la: | ogi je napisao/la: | Okus nije tako bitan kada znas da tom prehranom radis dobro svima.. |
ja bi recept za kineske kolačiće sudbine. da namećem unutra ogijeve izjeve :bart: | najjaci si  |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

|
Postano: 25.12.2007. uto. 22:30 Naslov: |
|
|
aspalatus je napisao/la: | ogi je napisao/la: | Okus nije tako bitan kada znas da tom prehranom radis dobro svima..
ogi pocinjem sumnjati da citas ove postove dok radis nesto drugo, ili citas svako drugu rijec koju netko napise
da nisi mozda bio na kakvom tecaju brzog citanja  |
aspalatus je napisao/la: | sad mi treba taj okus sirove hrane jer stvarno zelim ustrajat..kako prevladvate krize? |
HALO! Naravno da radim jos stvari paralelno sa forumom
Ajde ti meni objasni s kakvom se krizom boris i u cemu ti je tako tesko ustrajati???!!!  |
|
[Vrh] |
|
 |
Luna

|
Postano: 25.12.2007. uto. 22:38 Naslov: |
|
|
aspalatus je napisao/la: | luna, imam osjecaj da cemo se jos razgovarati na temu iza nove godine  |
Obavezno, računam na to. Znam da nije lako ići protiv navika  |
|
[Vrh] |
|
 |
Luna

|
Postano: 25.12.2007. uto. 22:39 Naslov: |
|
|
filo je napisao/la: | ogi je napisao/la: | Okus nije tako bitan kada znas da tom prehranom radis dobro svima.. |
ja bi recept za kineske kolačiće sudbine. da namećem unutra ogijeve izjeve :bart: |
 |
|
[Vrh] |
|
 |
Luna

|
Postano: 25.12.2007. uto. 22:48 Naslov: |
|
|
ogi je napisao/la: | HALO! Naravno da radim jos stvari paralelno sa forumom  |
Da, razumijem, tak se i meni zna dogodit na poslu.
ogi je napisao/la: | Ajde ti meni objasni s kakvom se krizom boris i u cemu ti je tako tesko ustrajati???!!!  |
Asp je prešla/ prelazi na raw pa joj je teško bez okusa kuhane hrane. I nemaštovitosti kombinacija sirove. |
|
[Vrh] |
|
 |
ogi Site Admin

|
Postano: 25.12.2007. uto. 23:13 Naslov: |
|
|
Luna je napisao/la: | Asp je prešla/ prelazi na raw pa joj je teško bez okusa kuhane hrane. I nemaštovitosti kombinacija sirove. |
aspalatus je napisao/la: | ...kad sam upoznala vas i otkrila mracnu stranu mlijecne industrije,one slike su tako snazno na mene djelovale da sam pobacala sve sta san imala u frizideru i vise nikad nisam kupila ponovo...
sad mi treba taj okus sirove hrane jer stvarno zelim ustrajat. |
Mislio sam da place za mlijekom..
Zasto forsa RAW?? Glavno da je veganka a na RAW moze prelaziti postepeno..  |
|
[Vrh] |
|
 |
Luna

|
Postano: 25.12.2007. uto. 23:19 Naslov: |
|
|
ogi je napisao/la: | Zasto forsa RAW?? Glavno da je veganka a na RAW moze prelaziti postepeno..  |
Slažem se, treba ići postepeno, nije dobro forsirati  |
|
[Vrh] |
|
 |
aspalatus

|
Postano: 25.12.2007. uto. 23:49 Naslov: |
|
|
istina, ali luna ti znas s kojim se ja zdravstvenim problemima hrvam...mislila sam da pocnem sto prije jesti samo sirovo...i evo par dana otkad jedem sirovo osjecam se neopisivo bolje,...ej ljudi ne mogu vam objasniti koja je ovo razlika mene prije i sad...ali eto sad me opet hvataju navike i nepce me tlaci... zato je eto ipak na silu..al nema mi druge  |
|
[Vrh] |
|
 |
Luna

|
Postano: 25.12.2007. uto. 23:55 Naslov: |
|
|
aspalatus je napisao/la: | evo par dana otkad jedem sirovo osjecam se neopisivo bolje,...ej ljudi ne mogu vam objasniti koja je ovo razlika mene prije i sad... |
Sve znam. Nije bad ako se "zalomi" nešto kuhano. Pojedi malo, pa nastavi tamo gdje si stala. S vremenom, kako se budeš privikavala, biti će sve manje "izleta" i želje za "izletima"  |
|
[Vrh] |
|
 |
|