Kojim sportom se bavite?

Vježbaj kao da ti život ovisi o tome!
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:
Ja sam išla godinama a nikad nisam mogla to
aj valjda to ne čeka i mene :(
Napredak ćeš osjetiti nakon nekog vremena sigurno ako ćeš redovito i predano vježbati. Ja jesam. I to mi je uglavnom ostalo od onda. Na pilatesu mi to koristi jer plates je jednim dijelom nastao od yoge.
filo je napisao/la: btw sjećam se kad smo išli u teretanu na varteksu a ona bila sva puna ogledala.. brrrr... valjda tam ne bu tak :)
Meni se čini da ogledala mogu pomoći vježbačima. Ali rijetko koja dvorana ih ima.
filo

Post Postao/la filo »

Meni se čini da ogledala mogu pomoći vježbačima.
da, vjerojatno.. al ja bi se ugodnije osjećal uz nedostatak istih :)

a super mi je čak ne zbog samih vježba, već da upoznam ljude drugačijeg mentaliteta... frend (hardcore katolik) kad sam mu rekel za moju namjeru hodanja na yogu takvim me pogledom ošinul da to ne bum nikad zaboravil :lol:
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:frend (hardcore katolik) kad sam mu rekel za moju namjeru hodanja na yogu takvim me pogledom ošinul da to ne bum nikad zaboravil :lol:
Je, yoga je greh! :ljut2: :stari:
muki

Post Postao/la muki »

filo je napisao/la:
jer bum se ko meduza u kamen pretvoril kad si uhvatil pogled (ne budem se mogel opustit hihi dobra fora, a? :) )
uhhh!!!! :smijeh1: :smijeh2: :smijeh1:

odmah sam se razbudio - i to od smijeha .... dobar pocetak dana ......:)
michelle

Post Postao/la michelle »

Ja svim i svacim i dosta aktivno, samo da je raznoliko. Jedinu vecu dosadnu stvar koju sam odradila je maraton prosle godine u San Franciscu. Naravno male dodatke ne toliko znatne sam dodavala. Sve organski i veganski, naravno.
Yeti
Kontakt:

Post Postao/la Yeti »

Skate (sk8),snowboard i sad mjesec i pol braek dance. :bdance:
Janis Joplin

Post Postao/la Janis Joplin »

muki je napisao/la: nek me Janis ispravi ak' sam nesto krivo rekao...al' za kuglanje trebas biti i fizicki jak i precizan... :D
da, kuglanje je zapravo teško atletski sport... ali JOŠ nije olimpijski...
2 i pol tjedna nisam trenirala, nešto zbog gripe, nešto zbog uređenja kuglane... danas se kuglana otvara... uređena, s pločama... imam prijateljsku s dečkima večeras... u petak možda neću u školu ići zbog upale... inače, nakon nekoliko dana netreniranja, mene hvataju upale... ima li to kakve veze prehranom?
filo

Post Postao/la filo »

eh ja sam jučer na nagovor phoenixa htel napravit vježbe za gornji dio tijela, počel sam radit al ovaj.. sklekove mi je tlaka bilo radit.. a i psihicki mi je malo bed tak se oslanjat na te zglobove ap sam se istezal, radil trbusnjake i za noge i sl. ak niš drugo, barem sam napokon imal neku aktivnost nakon 2 mjeseca..
i danas me bole liiiistooovi ee slika
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

Meni je neki dan ortoped (za koljeno/ nogu) propisao "terapiju": hodanje 5km svaki dan, vožnja biciklom svaki dan, plivanje 4 x tjedno + održavanje muskulature natkoljenica kod kuće.
Kao da imam pripreme za triatlon :smijeh:
filo

Post Postao/la filo »

pa probaj to ujedinit.. biciklom na plivanje, kupanac, hodanje oko bazena dok se ne osušiš i doma
imam ja doma sobni bicikl koji je stari kupil za sebe, 3x puta koristil i zaboravil na njega :D
a na bazenu mi je super onaj slap i ona snažna izbacivanja vode za masažu
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

filo je napisao/la:pa probaj to ujedinit.. biciklom na plivanje, kupanac, hodanje oko bazena dok se ne osušiš i doma
Nije ti loša ideja :zubi:
filo je napisao/la:imam ja doma sobni bicikl koji je stari kupil za sebe, 3x puta koristil i zaboravil na njega :D
Imam i ja sobni. Sad mi je nekako već prehladno vrijeme za voziti se vani, pa ću morati. Al...koja dosada - stojiš na mjestu, gledaš kroz prozor, vrtiš pedale...i osjećaš se kao idiot :?
filo je napisao/la:a na bazenu mi je super onaj slap i ona snažna izbacivanja vode za masažu
A ne idem ja na takve. Na mojem nema slapa. Al obzirom da su bezobrazno nabili cijenu, uveli su nam mogućnost da koristimo jaquzzi. Samo što tamo obično za tobom dođe neki "gospon" pa udari priču :roll:
filo

Post Postao/la filo »

hm, ja mislim da bude tek sad počelo idealno vrijeme za điranje, samo da se toplo obučeš..
jacuzzi mi nije nikad bil niš posebno, dosadno, bez šusa a još je znala bit i hladna voda
a u saunu neko ide? meni je tam glupo kad zna dojti neki deda pa se oće spominat.. il pak nalije cijelu kantu vode na peć..
ili pak frend koji se glupiral, zakuril tu peć i brzo izasel i zatvoril vrata :smijeh1:
ok nije bilo bas ugodno.. al smiloval se brzo.. :)
Yeti
Kontakt:

Post Postao/la Yeti »

jel ko zna dal če u petak, subotu i nedjelju biti otvorene* staze sljemena?
* pod otvorene mislim da li vučnica i sjedežnica rade?
Yeti
Kontakt:

Post Postao/la Yeti »

jel ko zna dal će u petak, subotu i nedjelju biti otvorene* staze sljemena?
* pod otvorene mislim da li vučnica i sjedežnica rade?
Luna
Kontakt:

Post Postao/la Luna »

filo je napisao/la:a u saunu neko ide?
Ne, ja ih ne volim. Bila sam nekoliko puta i nikad nisam izdržala do kraja. Poslije se osjećaš "ošamućeno" :D Preeevruče...
Odgovori