Danas sam kupio zadnji komad zemlje koji sam planirao i nakon 12g zaokružio cjelinu
Više nema opasnosti od susjeda sa kemijom, napokon MIR!
Ostala su dva upitnika, možda ću jednog dana moći kupiti i njih ali to je manje važno.
Za klijet na vrhu imam novi plan, dići ću kat sa drvenom građom i velikim staklenim površinama skroz uokolo.
Ispred ću ukopati spremnik od nekih 50-100m3 za kišnicu, mislim da se može godišnje računati min. 1m3 kiše po m2 krova. Tlocrt objekta je 35m2 ali novo krovište će biti puno veće.
ogi je napisao/la:Za klijet na vrhu imam novi plan, dići ću kat sa drvenom građom i velikim staklenim površinama skroz uokolo.
Ispred ću ukopati spremnik od nekih 50-100m3 za kišnicu, mislim da se može godišnje računati min. 1m3 kiše po m2 krova. Tlocrt objekta je 35m2 ali novo krovište će biti puno veće.
Lijepo je vidjeti da netko ima volje takvo što raditi , ideja sa staklenikom je odlična i ja sam povremeno u takvoj ideji ali uglavnom fali novaca.
wwuki5 je napisao/la:Lijepo je vidjeti da netko ima volje takvo što raditi , ideja sa staklenikom je odlična i ja sam povremeno u takvoj ideji ali uglavnom fali novaca.
Krovište moram svakako promijeniti, ne želim azbestne ploče, građa je slaba, žlijeb s jedne strane fali s druge je loš...
Prvo sam mislio napraviti samo terasu, jedan od razloga je i bolji pogled jer iako je klijet na vrhu brijega okolna šuma zaklanja veliki dio pogleda.
Ako već sve to napravim, bolje mi je staviti i staklo pa se prostor može koristiti za puno više namjena i kada je lošije vrijeme.