A inace kad negdje nesto pisem ili pricam me poklapaju s "ne filozofiraj"
Sirova hrana i frutarijanstvo
Oko bačenoPhoenix je napisao/la:evo na popis knjiga s prve strane ovog topica sam dodao jos jednu vrhunsku knjigu. pa koga zanima neka baci oko.
Nego, gdje si ti, ovdje te se čeka: http://zemljani.com/forum/viewtopic.php?t=255
-
Janis Joplin
zanimljivo, inače nikad nisam bila fan sunčanja...Phoenix je napisao/la: - manje mi smeta sunce, recimo mogu biti na suncu u podne po ljeti i citat knjigu da me nista ne smeta i ne pece (vec prakticirao)
ali otkad ne jedem meso, klonim ga se... i jedna šetnja Zagrebom za moju kožu sada nosi strašne posljedice...
no, moram priznati da sam se 12 mjeseci jako loše hranila kao vegetarijanka, sada petlja nešto oko svega i svačega i moram priznati da ponovo pratim u školi nastavu (što jako dugo nisam mogla, problemi sa živcima)
hehe, a otkad ne jedem meso (sorry što se uspoređujem s tobom koji si frutarijanac), nokti koji su mi prije jako brzo rasli, sada su čvršći i rastu normalnom brzinom
a kosu ne režem i po 2 godine, a ona mi je dobra (no, to nema veze ipak s tim nejedenjem mesa... iako morma priznati da kada ju sada počešljam, jednom u 100 godina, ide puno lakše, a i ne ispada mi kao prije, prhut nestala, a kosa mi se skoro ni ne masti, pa ju nemoram prati češće od jednom tjedno
-
vila
Hej...drago mi je da nas ima jošvila je napisao/la:...ova knjiga od Wandmakera (neznam naslov na hrvatskom, na njem. je i bilo bi kao: Zelis biti zdrav/a? Zaboravi pijate/lonce!!!) mi je zaista postala ko nekome biblija i zaista mi je promijenila zivot. Samo...hm, kamenit je put do sirove prehrane...ali nedam se....