Veganska glazba
- chiril stipsa
- Kontakt:
<embed src="http://mediaservices.myspace.com/services/media/embed.aspx/m=16046880,t=1,mt=video" width="425" height="360" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
ko kaze da mjetaljci nemogu bit vegani i aktivisti ha ha? cak spot s petinim zigom! ha ha? i jos zena vokal xD
ko kaze da mjetaljci nemogu bit vegani i aktivisti ha ha? cak spot s petinim zigom! ha ha? i jos zena vokal xD
- milevaindia
- chiril stipsa
- Kontakt:
- chiril stipsa
- Kontakt:
pa naglasio sam jer to preferiram, jer je zahtjevnije a posto je rijetko je i jedinstvenije. tak da me nebi jos neki ovdje nazvali i sexistom jos looolaspalatus je napisao/la:hehe cirile bas lijepo od tebe sto si naglasio da je vokal zenki![]()
iskreno nemam apetita za ovakvu vrstu metala -_-
dosta mi je da sam ˝nacionalist˝ i ˝homofob˝
a i nije to sad da nekom guram u usi, ak sam shvatio poantu ovog topicsa, svako polaze bandove ili glazbenike koje su veganski. jer dobro je biti informiran i znati u kojim zanrovima ih sve ima. covjek se ponekad iznenadi xD
- chiril stipsa
- Kontakt:
kako je u uzim ˝metal˝ krugovima vec na veliko poznato da je novi vokal kultnog banda ˝sepultura˝(afroamerikanac )Derrick Green vegetarijanac i aktivist za prava zivotinja, tako kruze i glasine da je preobratio i ostatak banda xD
a evo ovaj spot malo naginje da je ta tvrdnja istinita. aktivisticki je.
<embed src="http://www.youtube.com/v/xyvQ0WQ96Ac&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed>
a evo ovaj spot malo naginje da je ta tvrdnja istinita. aktivisticki je.
<embed src="http://www.youtube.com/v/xyvQ0WQ96Ac&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed>
- chiril stipsa
- Kontakt:
- milevaindia
vid shto?.... zato sto ti je izbor muzike odlican.... ove informacije o sepulturi...cool..nisam znala...spot je ne dobar nego....samo sto neke delove nisam mogla gledati..pa sam drzala miroslavovu ruku na ochima..... a i spot fenomenalno objashnjava karmu i uticaj nashih delatnosti na buducnost..... to je za ogija
ma super je i ideja, muzika, spot.....sve.......
samo nastavi
ti si nesto kao dopisnik za alternativnu glazbu.......
ja sam tvoj fan
ma super je i ideja, muzika, spot.....sve.......
samo nastavi
ti si nesto kao dopisnik za alternativnu glazbu.......
ja sam tvoj fan
- milevaindia