ahahah meni bi to da sam musko bilo jos tri puta neugodnije pitat filooo ahahahhfilo je napisao/la:kolko se taj iz sex shopa razlikuje od onog iz ljekarne?![]()
to je neugodnjak pitat, došel bum tam i rekel da treba jednom frendu
Klistiranje
rekel bum da mi treba za maškare.. s&m ulogu
nek zemljani naruče prek veleprodaje da bude jeftinije i razdijele ostalima... svakome svoj pipac
http://www.zlatolek.com/klistiranje2.php
nek zemljani naruče prek veleprodaje da bude jeftinije i razdijele ostalima... svakome svoj pipac
http://www.zlatolek.com/klistiranje2.php
Pa zato se to ne kupuje u seks šopu, već u hospitaliji. Ja pri tome nisam okom trepnula. To mi je kao da se sramim ako me netko vidi kako kupujem higijenske uloške.aspalatus je napisao/la:ahahah meni bi to da sam musko bilo jos tri puta neugodnije pitat filooo ahahahhfilo je napisao/la:kolko se taj iz sex shopa razlikuje od onog iz ljekarne?![]()
to je neugodnjak pitat, došel bum tam i rekel da treba jednom frendu
Zadnja izmjena: miumiu, dana/u 29 sij 2008, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
ajde ogi znam da ti to želišogi je napisao/la:Ne kuzim..sta ste se napalili na to klistiranje![]()
ogi je napisao/la:Kao da je to nesto prirodno..
btw hospitalija? kaj je to?walker je napisao/la:čišćenje debelog crijeva ulijevanjem vode je u biti najprirodniji postupak.
u evergladesu na floridi vidio sam kako čaplje sa svojim dugim kljuovima uzimaju vodu iz potoka, zatim guraju kljun u vlastiti čmar,
tako da je iz njega potekla voda s velikim količinama fekalne smjese.
rijeke u indiji prepune su ptica koje na njihovim obalama vrše ispiranje svojih crijeva.
ogi je napisao/la:Kao da je to nesto prirodno..
Samo što mi nemamo kljun, a pogotovo ne takav da ga možemo približiti dupetu.walker je napisao/la:čišćenje debelog crijeva ulijevanjem vode je u biti najprirodniji postupak.
u evergladesu na floridi vidio sam kako čaplje sa svojim dugim kljuovima uzimaju vodu iz potoka, zatim guraju kljun u vlastiti čmar,
I ne znam je li činjenica što si ptice to rade mjerodavna za sve druge životinje. Postoji li neki sisavac npr. koji to radi?
Mislim da je poanta u tome što se mi, za razliku od životinja, velikim dijelom hranimo neprirodno i zato se unutra nakuplja otpad više nego je normalno. Možda kad bismo sve jeli sirovo se ne bi taj otpad niti taložio ili bar ne u tolikoj mjeri...
Upravo to - tabu.Luna je napisao/la:Klistiranje je još uvijek najučinkovitija i najprirodnija metoda za čišćenje crijeva. Nažalost i jedan od tabua.
Sve si mislim početi ljude educirati i u tom smjeru (naravno nakon što to isprobam na sebi, neovisno kojom metodom), ali kako s nekim početi razgovor na tu temu, jer kad nešto ima veze s drekom to u startu izaziva podsmjeh.
ajde ajde podijeli s nama svoja iskustva.. kakva to seksualna pomagalamiumiu je napisao/la:Ime trgovine u kojoj se prodaje medicinski pribor i sl. (razna seksualna pomagala...filo je napisao/la:btw hospitalija? kaj je to?)
kreni na yogu pa nakon nekog vremena probaj s nosomMedo je napisao/la: Samo što mi nemamo kljun, a pogotovo ne takav da ga možemo približiti dupetu.![]()
Da Medo, na dobrom si traguMedo je napisao/la:Mislim da je poanta u tome što se mi, za razliku od životinja, velikim dijelom hranimo neprirodno i zato se unutra nakuplja otpad više nego je normalno. Možda kad bismo sve jeli sirovo se ne bi taj otpad niti taložio ili bar ne u tolikoj mjeri...
Za naše tijelo je neprirodno sve što je na neki način _procesuirano_ (kuhano, prženo itd) te je promijenilo svoj oblik/ sastav u kakvom se inače pojavljuje u prirodi. Ako toga unosimo u maloj mjeri, onda naši sustavi za čišćenje i izlučivanje (jetra, bubrezi...) mogu normalno obavljati svoj posao, ali ako našu prehranu većinom čine takve namirnice, onda postoji mogućnost stvaranja _problema_.
Što se _nakupina u crijevima_ tiče nije stvar toliko u _nakupljanju/ taloženju_ nego više u _lijepljenju_ za stijenke zbog sluzi koja se u organizmu stvara unošenjem raznim shitova iz prerađene/ konzervirane/ aditivirane hrane. Btw, rak crijeva je na drugom mjestu po pojavnim oblicima tog tipa bolesti i naravo, češći je kod mesojeda. To je krajnji rezultat do kojeg dolazi ako stijenke crijeva postanu previše obložena i zatrovana ostacima neprobavljene hrane i ostalih nusprodukata metabolizma.
I ne samo podsmjeh, nego i nelagodu, ako ne i _gađenje_. Neki ljudi se ponašaju kao da kroz njihovu _rupicu_ izlazi cvijeće.Medo je napisao/la:Upravo to - tabu.Luna je napisao/la:Klistiranje je još uvijek najučinkovitija i najprirodnija metoda za čišćenje crijeva. Nažalost i jedan od tabua.![]()
Sve si mislim početi ljude educirati i u tom smjeru (naravno nakon što to isprobam na sebi, neovisno kojom metodom), ali kako s nekim početi razgovor na tu temu, jer kad nešto ima veze s drekom to u startu izaziva podsmjeh.
Meni je bilo jako komično kada sam kupila pribor za klistiranje i tako sretna što sam ga konačno pronašla svima sam ga htjela pokazati