nelana je napisao/la: ali nešto se u organizmu poremetilo i uopće ne prima. ne znam puno detalja o toj bolesti, ali možda bi trebala obratiti pozornost na to.. vidjet ćeš još neko vrijeme...
Heferol sadržava visoki postotak elementarnog željeza u obliku ferofumarata. Ovaj organski spoj je napravljen posebnim tehnološkim postupkom koji osigurava postupno i ravnomjerno oslobađanje željeza u crijevnoj sredini.
aspalatus je napisao/la:dala mi je heferol tablete...
Joj, pazi da si ne uništiš želudac. To zna užasno teško past. Ja sam imala grozne bolove kad sam pila tablete željeza /prije veg./. Trebalo bi liječiti uzrok gubitka željeza. Obično je to neko krvarenje. Jesi kad bila kod homeopata?
aspalatus je napisao/la:ma nije mi jasno nakon svog sirovog voca i povrca koje sam strunila da mi je bas ovako lose...
Stvar je u uzroku, Asp. To što unosiš (iz nekog razloga) ne dolazi na mjesto gdje bi trebalo ili se na nekom drugom mjestu previše gubi. Nemoj odustati od sirovog voća/povrća i sokova, to je najbolje što trenutno možeš dok ne pronađeš/ otkloniš uzrok