Al one mahune u redovima nisu mi baš po ukusu a ovo ostalo je za 10...samo naprijed
Luna
- floraifauna
Hvalaparadajz je napisao/la:Super, lijepe su ti biljke, al šta je je, najslađe je ono kad ubireš plodove, nekako se sve isplati ako se potrudiš....![]()
Al one mahune u redovima nisu mi baš po ukusu a ovo ostalo je za 10...samo naprijed
Za mahune - tak mi ih je nekak bilo najlakše staviti za održavanje. Htjela sam između posaditi i čubar, al nisam znala kak da to izvedem - da između njih posadim čubar, a da ih mogu bez problema zagnuti kad narastu. To mi ostaje za iskombinirat za drugi put
Hvala SilveK!SilveK je napisao/la:Luna, vrt ti je stvarno prekrasan, svaka častMoram nadodati, i jako uredan
![]()
Ono žuto je divizma
Tvoje cherry rajčice su zbilja jako rodne!
Iznenadila me okra/bamija, mislila sam da će stabiljka otići više u visinu, pa stalno čekam da 'krene'
Hvala za naziv žutih cvjetića, pa ta divizma je prava ljekovita biljka! Ak ulovim vremena, možda napravim ulje od cvjetova.
Gospinu travu sam 'spremila' i ulje odlično napreduje - tek je 5 dana na suncu, a već je žarko crveno!