U susret blagdanima

Tu se misli šire zelenije i rastu visoko
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la: al moram baaaki na ručak uugh a tamo rodbina i sve prigodno bljuv bljuv
Kaj se to ***mora***??
aspalatus

Post Postao/la aspalatus »

miumiu je napisao/la:
filo je napisao/la: al moram baaaki na ručak uugh a tamo rodbina i sve prigodno bljuv bljuv
Kaj se to ***mora***??
ici linijom manjeg otpora? :roll:
filo

Post Postao/la filo »

Bog, vrt i sveti Franjo
ko je to napisal?
Kaj se to ***mora***??
err da.. kad sam jos s njima, a svako malo neki izgovor, dedi je to vjerojatno zadnji božić, uskrs blabla i takve..
jednom mi stari ćušku priljepil zbog inata, makar je to bilo davno ipak je bolje odtrpit to
a niš, trebam se osamostalit nea mi druge
Medo

Post Postao/la Medo »

filo je napisao/la:jednom mi stari ćušku priljepil zbog inata, makar je to bilo davno ipak je bolje odtrpit to
:shock:
Moraš se odlučnije postaviti, pokazati zube, na lijep način. Možda će starci biti iznenađeni takvom reakcijom i stavom, ali naviknut će se. Imaš sasvim dovoljno godina da te drugi moraju uvažavati, moraš im to dati do znanja i izboriti se za to.
filo

Post Postao/la filo »

ma neee, prošlo me to, smeta me zbog hrane, ja ne jedem tam ni salatu (ocat i to sve unutra, sva masna bljak) to s ćuškom je bilo u srednjoj :)
a inače je to jedini način da obitelj bude na okupu jer su svi raštrkani po hrvatskoj il čak svijetu
ok i darovi su u pitanju hihihi
filo

Post Postao/la filo »

slika
miumiu

Post Postao/la miumiu »

filo je napisao/la:ma neee, prošlo me to, smeta me zbog hrane, ja ne jedem tam ni salatu (ocat i to sve unutra, sva masna bljak) to s ćuškom je bilo u srednjoj :)
a inače je to jedini način da obitelj bude na okupu jer su svi raštrkani po hrvatskoj il čak svijetu
ok i darovi su u pitanju hihihi
Nije mi jasno da nisu u stanju napraviti bar nešto malo za tebe. Zdjelicu salate (kakvu ti voliš, ili da je sam začiniš) i golu rižu... Nije to tako teško. Druga opcija je da nosiš nešto hrane sa sobom. Ja to napravim u takvoj prilici pa se na kraju svi hoće razgrabit za to.
vuycha

Post Postao/la vuycha »

filo je napisao/la:
Bog, vrt i sveti Franjo
ko je to napisal?
Kata je bila zapisničarka.
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

<embed src="http://www.youtube.com/v/s6y5zxdcZw0&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed>
Odgovori