err da.. kad sam jos s njima, a svako malo neki izgovor, dedi je to vjerojatno zadnji božić, uskrs blabla i takve..
jednom mi stari ćušku priljepil zbog inata, makar je to bilo davno ipak je bolje odtrpit to
a niš, trebam se osamostalit nea mi druge
filo je napisao/la:jednom mi stari ćušku priljepil zbog inata, makar je to bilo davno ipak je bolje odtrpit to
Moraš se odlučnije postaviti, pokazati zube, na lijep način. Možda će starci biti iznenađeni takvom reakcijom i stavom, ali naviknut će se. Imaš sasvim dovoljno godina da te drugi moraju uvažavati, moraš im to dati do znanja i izboriti se za to.
ma neee, prošlo me to, smeta me zbog hrane, ja ne jedem tam ni salatu (ocat i to sve unutra, sva masna bljak) to s ćuškom je bilo u srednjoj
a inače je to jedini način da obitelj bude na okupu jer su svi raštrkani po hrvatskoj il čak svijetu ok i darovi su u pitanju hihihi
filo je napisao/la:ma neee, prošlo me to, smeta me zbog hrane, ja ne jedem tam ni salatu (ocat i to sve unutra, sva masna bljak) to s ćuškom je bilo u srednjoj
a inače je to jedini način da obitelj bude na okupu jer su svi raštrkani po hrvatskoj il čak svijetu ok i darovi su u pitanju hihihi
Nije mi jasno da nisu u stanju napraviti bar nešto malo za tebe. Zdjelicu salate (kakvu ti voliš, ili da je sam začiniš) i golu rižu... Nije to tako teško. Druga opcija je da nosiš nešto hrane sa sobom. Ja to napravim u takvoj prilici pa se na kraju svi hoće razgrabit za to.