Kojim sportom se bavite?
Kad su ti butine jače od listova, treba to _nosit_filo je napisao/la:uh luna ono kaj sam ti pričal za umor noga poslije sat i pol nogača, to je sad već nakon kaj 20-tak min hodam u toku dana...
ne samo listovi, vec cijeli taj 'gornji cilindar' donjeg dijela noge... beh
Jel vježbaš taj dio inače...od kad si prestao sa nogačem aktivno? Kaj veli fizioterapeut?
Meni je ovaj vikend isto _čudno bolilo_ od puuuno hodanja. Apsolutno svi mišići nogu, osim desne natkoljenice koja mi je najslabija
Bolilo me čak i na dijelu blizu stražnjeg pregiba koljena, stražnji gornji dio desnog lista
za 1h
edit:
ma daj.. zvisel sam jer si dekicu nisam ponesel
a to je trebal bit zadnji od 3 besplatna sata, a bile neke bakice uglavnom tam
jedna dojde tam u hodnik dok sam se spominal i počne se presvlačit u trenirku i videl joj se špek i kroz štrample bijele velike gaće..
bemu, zakaj sam se osvrnul na nju.. noćne more bum danas imal...
a to mi je na 2 minute pješice, pa mi rekla da dojdem na redovan sat u pola 7
haha nevjeropvatno...kad sam vidila ovaj tvoj needitiran post tila sam ti napisati: nemoj zeboraviti ponit dekicu i mat...eto drugi put cu poslusat svoj nosfilo je napisao/la:za 1h
edit:
ma daj.. zvisel sam jer si dekicu nisam ponesel![]()
a to je trebal bit zadnji od 3 besplatna sata, a bile neke bakice uglavnom tam![]()
jedna dojde tam u hodnik dok sam se spominal i počne se presvlačit u trenirku i videl joj se špek i kroz štrample bijele velike gaće..
bemu, zakaj sam se osvrnul na nju.. noćne more bum danas imal...
a to mi je na 2 minute pješice, pa mi rekla da dojdem na redovan sat u pola 7
eh pa bilo dobro.. bil sam zbunjen većinu vremena, škical sam na druge ljude oko sebe da vidim dal dobro radim a i samo opuštanje mi nije išlo najbolje jer sam svako malo počel razmišljat o svakidašnjim stvarima
i tu ima bakica, ukljucujući i bivšu profu klavira al mi je drago da su i 2 frenda iz bivšeg nk-a tam
malo me stopala bole od sjedenja na njima i desni kuk od turskog sjeda.. niš pretjerano
onaj 'om' na kraju me lecnul.. ko da sam bil u nekoj sekti
bilo bi mi draže da ima više ljudi mojeg godišta al eto, zadovoljan sam i jedva čekam četvrtak
idem tražit na netu da si ponovim gradivo
i tu ima bakica, ukljucujući i bivšu profu klavira al mi je drago da su i 2 frenda iz bivšeg nk-a tam
malo me stopala bole od sjedenja na njima i desni kuk od turskog sjeda.. niš pretjerano
onaj 'om' na kraju me lecnul.. ko da sam bil u nekoj sekti
bilo bi mi draže da ima više ljudi mojeg godišta al eto, zadovoljan sam i jedva čekam četvrtak
idem tražit na netu da si ponovim gradivo
jedan nogometaš i jedan kondicijski trener (koji nam je bajdvej napravil slično opuštanje na pripremama..
samo kaj je to bilo šlampavo zbog drugih ljudi kaj su se sprdali i bili smo znojni i na hladnom podu u tišini i mraku.. nije bilo ugodno)
2x na tjedan u vž na yogu, pa kaj
jedan frend radi u zgu pa se vraća sim zbog sličnog tečaja svaki pon..
sam ne zaboravi dekicu..
samo kaj je to bilo šlampavo zbog drugih ljudi kaj su se sprdali i bili smo znojni i na hladnom podu u tišini i mraku.. nije bilo ugodno)
2x na tjedan u vž na yogu, pa kaj
jedan frend radi u zgu pa se vraća sim zbog sličnog tečaja svaki pon..
sam ne zaboravi dekicu..