NHF, al meni je grozno da se sve te životinje drže u stanu. Jedino mi je prihvatljivo udomiti takvu životinju ako je to jedini način da je se spasi (i kastrirati ju/ga). Ali kupovanje i uzgoj... užas! Životinje bi trebale živjeti u prirodi, neovisne o ljudima.
ogi je napisao/la:Slazem se..ono je bio copy/paste
Nekad bi mogao pročitati ono što pejstaš.
Eventualno se ograditi od toga s čime se ne slažeš. Inače će naši mlađi druzi/ice steći krivi dojam o tome što su prava životinja, veganizam i sl.
ogi je napisao/la:Slazem se..ono je bio copy/paste
Nekad bi mogao pročitati ono što pejstaš.
Eventualno se ograditi od toga s čime se ne slažeš. Inače će naši mlađi druzi/ice steći krivi dojam o tome što su prava životinja, veganizam i sl.
Ako netko vec ima zivotinju ili je odlucio nabaviti, bolje da zna sadrzaj tog teksta..
Zasto sam ja morao ovo napisati??!! ..daj malo pozitive Miu..nemoj ga daviti
jucer sam bila sa lunom na plazu...trkala je s jednog kraja na drugi mahala repicem ko pas , skakala u vis radila lupinge..svasta . izgleda da se pocela nekeko navikavat na nas ostale jer je u zadnje vrime pocela cak i proizvodit neke zvukove ..prije je bila mute. sad mi se zaleti u noge trci oko mene i poteze me za nogavicu ( oce da je mazim) i onda se strmoglavi a sve 4 digne u zrak i skrguce zubima
Ovo je naš zec koji je umro prošle godine!
Jedna žena(luđakinja) ga je htjela zaklati,pa sam ju zamolila da mi da barem jednog da spasim i dala mi njega.
Obožavao je trčati po dvorištu i glodati mami po vrtu salatu !
i obožavao je gnjaviti mačke
hm..nesto nije u redu s mojom lunom nece da jede samo se zavlaci ispod kauca ...nije uopce vesela i drhti..cak je ni s komadom jabuke nisam uspila izvuc da izade....a inace je prava prozdrljivica
htjela bi pomoc ali neznam puno o zecevima veterinar? dobro glup savjet, palo ti je na pamet....aaaaaaaa neam pojma. poslat cu ovaj post u nadi da sam pomogla pa neka ga netko izbrise
nevolim kad nemogu pomoc
aspalatus je napisao/la:hm..nesto nije u redu s mojom lunom nece da jede samo se zavlaci ispod kauca ...nije uopce vesela i drhti..cak je ni s komadom jabuke nisam uspila izvuc da izade....a inace je prava prozdrljivica