To mi je praktički svakodnevna ishrana. Ujutro zeleni sok pa koji komad voća pa orašasti plodovi koje sam prethodno namočio pa kad dođem doma grahorice s maslinovim uljem i češnjakom. Ne znam kako to još detaljnije razraditi kad je to to!
Moraš mi reći (ili napisati) koji dio ti nije jasan pa ću ti probati razjasniti. Ne pitaj me za količine i grame i sl. Koliko mi se jede toliko jedem. Namočim cca pola šalice orašastih plodova ujutro. Pun tanjur graha. Sve do vrha. Volim jesti! Zato i imam viška kila. Ništa nije slučajno.
Postano: 19.2.2016. pet. 17:37 Naslov:
pkristo je napisao/la:
To mi je praktički svakodnevna ishrana. Ujutro zeleni sok pa koji komad voća pa orašasti plodovi koje sam prethodno namočio pa kad dođem doma grahorice s maslinovim uljem i češnjakom. Ne znam kako to još detaljnije razraditi kad je to to! Moraš mi reći (ili napisati) koji dio ti nije jasan pa ću ti probati razjasniti. Ne pitaj me za količine i grame i sl. Koliko mi se jede toliko jedem. Namočim cca pola šalice orašastih plodova ujutro. Pun tanjur graha. Sve do vrha. Volim jesti! Zato i imam viška kila. Ništa nije slučajno.
Kaj ti tak smiješno,,,,??,, da ne misliš da je čovjek čitav dan sam na jednom grejpu,,,??,,vjerujem da se zdravo i kvalitetno hrani,jer dobro izgleda ,,i nema viška kilograma,,bar se ne kuži to,,,,sa četvrtog kata do prizemlja mu treba nekoliko sekundi,,tak da je stvarno u izvrsnoj formi ,,vjeruj mi,,,hmmm,,,koliko ti možeđ vjerovati ikom
Postano: 28.8.2019. sri. 15:36 Naslov: Prirodna prehrana čovjeka
https://www.veganlifemag.com/human-v-carnivore-issue-10/
Ovo je zanimljiv citat s te poveznice: "Heart disease is the number one killer in the U.S., according to the American Heart Association. If humans were meant to eat meat, why do meat-eaters have a 32 per cent higher risk of developing heart disease than vegetarians?”
Bojim se da nije baš tako jednostavno kako Dr Paul Saldaino uvjerava svoje sljedbenike. Ako on nema 55 godina (a obzirom da je diplomirao 2015-e onda sumnjam da ima toliko) onda ne izgleda baš zdravo ni mladoliko za svoje godine. Slažem se da nam je meso pomoglo kao izvor bjelančevina i odigralo je važnu ulogu u razvoju našeg mozga, ali sad bi mogli početi i koristiti taj ogromni potencijal kako ne bi ostao samo to - potencijal.
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.