Često čujem: “Jako si mršava,
Počni jest’ kotlete”,
Kažem: “Kani me se ženo, pojest ću ti dijete!
Mislim, ti si debela, pa te ne šaljem na dijete,
A mršavi su prečesto debelima mete.”
Mislim da je čest slučaj da vegani poistovjećuju smrt ribe,gliste ili puža sa slučajem smrti ljudske djece.Samo neznam kako onda oni rješavaju problem muha,paukova,žohara ili komaraca unutar kuće?Ili šta ako slučajno nagaze na nekog puža ili kukca?
Srećom kod nas je veganski pokret još malobrojan,beznaćajan i nepredstavlja opasnost.Ali u Australiji svakih malo dolazi do napada i prijetnji veganskih aktivista po restoranima,mesnicima,farmama.
Student prehrambene tehnologije se ubio dijetom voćem i povrćem bez proteina i ugljikohidrata.
Mislim novinski članak je samo dno.Prehrana voćem i povrćem bez ugljikohidrata i proteina?Svašta,masno voće i povrće bez grama ugljikohidrata i proteina,gdje to ima?
Odbijaju krivnju prebacit na vegansku ishranu,pa pišu gluposti.
Eto kako razni članci i mitovi sa interneta čovjeka ubiju,a što je najgore tu se radi o čovjeku kojemu je nutricionizam struka
Mr Matthews added that his son believed all the information about the diet he had got from Google and ‘American websites’ was true and that his behaviour became increasingly ‘irrational’.
Sin poznatog američkog glumca Will Smitha,mladi reper Jaden Smith u borbi za život,uslijed teško narušenog zdravlja uzrokovanih veganizmom.
The main problem is that he is lacking some of the crucial elements that are degrading his health and are not letting his body recover. Furthermore, the reports say that his body is deficient in Omega 3, along with few Vitamins like B12 and D.
His situation is not very stable and he is decreasing in health day by day. Bith the parents are just devastated seeing their child unable to fight this diet transformation. This veganism is bringing the worse in him.
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.