"Budi volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji!"
"Neće u kraljevstvo nebesko ući svaki koji mi govori: `Gospodine, Gospodine!`, nego onaj koji vrši volju Oca mojega, koji je na nebesima.
Mnogi će me u onaj dan pitati: `Gospodine, Gospodine! Nismo li mi u tvoje ime prorokovali, u tvoje ime đavle izgonili, u tvoje ime mnoga čudesa činili?`
Tada ću im kazati: `Nikad vas nisam poznavao! Nosite se od mene, vi bezakonici!`" Matej 7,21-23
"Doista, tko god vrši volju Oca mojega, koji je na nebesima, taj mi je brat i sestra i majka." Matej 12,50
Zadnja promjena: ogi; 27.5.2018. ned. 13:09; ukupno mijenjano 1 put.
U srcu čovjeka prebiva Duh Sveti i tu opažamo njegove poticaje. Duh Sveti ima svoje planove i razotkriva nam ih samo onda kada smo strpljivi. Možda i nema boljeg i učinkovitijeg načina da se umre sebi nego baš kroz tu strpljivost. Zemaljski čovjek želi znati što će se dogoditi. Želi predviđati, određivati, planirati. Ne postoje nikakve granice njegovu nagonu. No ako umjesto toga strpljivo slušamo ono što Duh govori našem srcu, na pravom smo putu...
Oče, prihvaćam Tvoju volju
Napokon sam te prihvatila u svoje malo srce
Utisni se u moje srčeko i ostani tamo zauvijek. I kad se budem ponovo opirala Tebi i tvojim planovima, samo me molim te podsjeti na znak, križ, pogled na tvoj križ će biti moj podsjetnik.
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.