Je,čovjek je isto zastranio,ali u drugom smjeru.Navodno da je ranije bio vegan i završio u bolnici,onda je otišo u posve suprotnu krajnost.Mislim da ovo što prakticira sada da je manje loše od veganizma.Većina ljudi kada jedu sirovo meso tvrde da nema nekog finog ukusa i da je razlika ogromna.Čovjek je evoluirao na pečenoj i kuhanoj hrani,jer od početka korištenja vatre je prošlo najmanje 400tisuća godina.I mislim da osjećaj negriješi.Isto kada mački daš rižu,kruh,povrće i meso,ona pojede samo meso,a ostalo ostavi,tek ako je jako,jako gladna pojesti će i nešto ostalog.Sama osjeća od čega će organizam poentirat.Tako da čovjek koji osjeća da mu je kuhano puno finije od sirovog teško da može pogriješit.
Marina Grubić sa youtube kanala "Biljna ishrana" vjerojatno proživljava svoje posljedne dana sirovog veganizma,potpuno je izgubila vezu sa stvarnošću,više i nevidi realno ono što vidi u ogledalu,jako se izobličila i postarila,a to nevidi,već skroz suprotno,prikazuje svoj izgled kao simbol vitalnosti i mladolikosti.
Postano: 7.8.2022. ned. 11:29 Naslov:
Ubrzano stari i poprima specifičan iscrpljeni izgled dugogodišnjih vegana i sirovojelaca.
Nisam je vidio neko vrijeme i promjena je šokantna, oči, koža, prsti, nokti, kosa...
Jesi vidio ovo:
Ubrzano stari i poprima specifičan iscrpljeni izgled dugogodišnjih vegana i sirovojelaca.
Nisam je vidio neko vrijeme i promjena je šokantna, oči, koža, prsti, nokti, kosa...
Jesi vidio ovo:
Marina treba pomoć!!!
Zanimljivo, a u biti tužno i zastrašujuće. Sad kad gledam ove filmiće, podsjeća me na neke ljude koje znam. Nisam ranije povezivao ovan tipičan izgled sa prehranom.
Postano: 6.12.2022. uto. 14:04 Naslov:
Evo jedne lijepe veganke, razmišlja i o sirovojelstvu.
Nina Badrić kaže da je tri godine veganka i osjeća se super.
Osjećao sam se i ja super 5g i onda je zdravlje neprimjetno krenulo nizbrdo.
Nakon 10g više nemaš pojma kako si se osjećao prije i za sve kriviš godine.
Koliko će još ljudi narušiti svoje zdravlje i ljepotu veganstvom
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.